Çukur Dizisi Tekin Kimdir? Gerçek Adı-Kariyeri


Güncelleme: 19 Şubat 2018 : 23:26
0

Çukur efsane bir bölümle ekranlara geldi. Varolu öldü ve diziye yeni bir karakter dahil oldu. Varolu’nun ölümü gerçek mi yoksa sahtemi derken diziye yeni giren Komiser Emrah karakteri dengeleri alt üst etti. Yamaç’a bile racon kesen Emrah psikopat tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Emrah ile beraber diziye yeni genç karakterlerde dahil olmaya devam ediyor. Bunlardan birisi de Tekin komiser. Çukur Dizisi Tekin Kimdir? Gerçek Adı-Kariyeri

Emrah ile beraber diziye dahil olan Tekin karakteri Emrah’ın yanında komiser yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Genç, işine önem veren bir karakter olan Tekin aynı zamanda espirili tavırlarıyla da dizinin komik karakterleri arasına girecektir. Çukur Dizisi Show Tv ekaranlarına geldiği günden beri reytinglerini arttırmaya devam ediyor. Son olarak Vartolu saadeettin Beyefendinin adamları tarafından öldürülmüş ve senaryo gereği diziden ayrılmıştı.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Perihan Savaş gibi isimlerin rol aldığı diziye Emrah Komiser komiser karakteri ile daha önce Kanal D ekranlarında yayınlanan Bodrum Masalı dizisinde ün yapmış olan Alperen Duymaz dahil olmuştu.

[kirmizitext]Çukur Komiser Emrah Kim? Sena’nın Abisi(Alperen Duymaz) Kim?[/kirmizitext]

Tabi Başkomiser Emrah diziye tek başına dahil olmadı. O da herkes gibi sağ kolu ile birlikte dahil oldu. Emrah komiserin yanında komiser yardımcısı Tekin olarak diziye dahil olan Tekin karakteri sempatik tavırları ile izleyicilerin oldukça ilgisini çekti.