Çukur Dizisi Vartolu ile Yamaç Kardeş Mi? Vartolu, İdris’in Oğlu Mu?


Güncelleme: 25 Aralık 2017 : 14:15
2

20 kasım 2017 Pazartesi 5. bölümü ile yayınlanan Çukur Dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Çukur Mahallesin de kılıçların çekildiği bölümde ilginç bir detay karşımıza çıktı. Vartolu ile yaşanan sıkıntıların arasında şu detaylar dikkat çekmeye başladı. Vartolu’nun İdris Koçovalı’ya olan gizemli nefreti, Çukur’a giremeyişi ve sırtında ki Çukur dövmesi akıllara Vartolu’nun Koçovalı mı? sorusunu getirdi. Çukur Dizisi Vartolu ile Yamaç Kardeş Mi?

Koçovalı ailesi bireylerinden Yamaç’ın aileden tamamen farklı oluşu, Vartolu’nun ise İdris Koçovalı’nın diğer oğullarına hem karakter hem de yapı olarak benzeyişi diziyi takip edenlerin kafasını iyice karıştırdı. Acaba Yamaç, Koçovalı değil mi? İdris’in gerçek oğlu Vartolu Mu?   Dizi de Vartolu’nun çocukluğunu hayal etttiği sahne de çıkan detay; Vartolu’nun annesinin, İdris’ten kocam diye bahsetmesi ve Vartolu’nun babası Sebahattin değil, İdris’tir sözleri Vartolu’nun babasının İdris mi? sorusunu akıllara getirdi.


Çukur Dizisi İdris Vartolu’nun Babası mı? Geçmiş Ortaya Çıkıyor!<<<tıkla


Daha önceki analizlerimizde Vartolu’nun gizemli geçmişi ile ilgili bazı detayları söylemiştik. İlgili haberimizi buradan okuyabilirsiniz. Diğer taraftan Yamaç ve Vartolu arasındaki ilişkiye gelelim. Vartolu Mihriban’ın oğludur. Mihriban ise bir dönem İdris ile aşk yaşamış Çukurlu bir bayandır. İdris ile arasındaki aşk neden bitmişti bilinmez  ama Mihriban aşkını geride bırakıp başka bir adamla evlenmiştir. Tabi İdris’ten hamile kalmıştır. İdris’in bu çocuktan haberi yoktur. Mihriban başka bir adamla evlenmiştir evlenmesine ama başına büyük bir bela almıştır. Evlendiği adam hem Mihriban’a hem de küçük Vartoluya kan kusturmaktadır. Bir gece Mihriban kocasından dayak yerken onu öldürmek zorunda kalmıştır. Vartolu büyük bir travma yaşamış ve annesi ile Çukur’u terk etmek zorunda kalmıştır. Analizlerimiz devam edecektir. Sizlerde konu ile ilgili yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. Sizce Vartolunun gizli geçmişinde  başka neler var?


Çukur Dizisi Mihriban Kimdir?<<<tıkla


 

Comments are closed.