Çukur Dizisinde Bülent Ersoy Hangi Karakteri Canlandıracak?


Güncelleme: 19 Ekim 2017 : 17:46
0

Show TV’de ekrana gelecek Çukur dizisi herkes tarafından uzun süre konuşulacak bir ilke imza atıyor. Türk Sanat Müziğinin Divası Bülent Ersoy dizinin ilk bölümünde rol alacak!

Dizinin ilk bölümünde kendisini canlandıracak olan Bülent Ersoy, ilk bölümde Ercan Kesal’ın hayat verdiği İdris Koçovalı’yı kırmayarak onunla dertleşip, ona özel şarkı söyleyecek.

Dizide Bülent Ersoy’un yer aldığı sahnelerin görüntüleri internet üzerinden paylaşıldı. Bülent Ersoy’un da konuk oyuncu olarak yer aldığı ilk bölüm herkes tarafından oldukça merak ediliyor.

Uzun yıllar sonra ilk kez bir dizi projesinde yer alacak olan Bülent Ersoy’un sahneleri herkes tarafından heyecanla bekleniyor.

Samatya’da tarihi dokusuyla dikkat çeken bir  restoranda çekimlerin gerçekleştiği dizide, Bülent Ersoy, eşsiz yorumu ve sesiyle tüm set ekibini büyülerken, eğlenceli ve esprili kişiliğiyle de çekimlere ayrı bir renk kattı. Diva, “Ben sadece ağzımı oynatıp playback yapmam! Türk Sanat Müziği sazlarıyla kanlı canlı okurum” diyerek canlı performans sergiledi. Bülent Ersoy muhteşem yorumuyla tüm set ekibini gözyaşlarına boğuldu.
Ünlü ses sanatçı Bülent Ersoy’un da konuk olduğu Çukur İlk bölümü ile çok yakında Show Tv’de…
Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz’in yer aldığı dizide heyecan dolu bir bölüm izleyenleri bekliyor. Konuk oyuncu olarak Türkiye’nin Diva’sını ağırlayacak dizi çok duygusal sahnelere ev sahipliği yapacak.
Bülent Ersoy’un sahnelerini nasıl buldunuz?