Çukur Dizisinin Müziklerini Kim Yapıyor?


Güncelleme: 4 Aralık 2017 : 23:20
3

Başrollerinde Aras Bulut İyinemli ve Dilan Çiçek Deniz’in rol adlığı Çukur dizisi senaryosunun yanında müzikleriyle de ilgi odağı oldu. İlk bölümü ile reytingleri alt üst eden dizinin müziklerini kim yapıyor? 

24 Ekim salı akşamı ilk bölümü ile ekrana gelen dizinin müzikleri ünlü besteci ve ses sanatçışı Toygar Işıklı imzasını taşıyor. Toygar Işıklı’nın daha önce pek çok sevilen dizinin jenerik ve dizi müziklerini yaptığını biliyoruz.


Çukur Dizisi Yamaç’ın Söylediği Şen Olasın Ürgüp Şarkısı ve Sözleri<<<tıkla


Genelde beğenerek izlediğimiz dizilerde çalan müzikler ilgimizi çeker ve dizi bittikten sonra bu müzikleri kimlerin seslendirdiği ve bestesinin kime ait olduğunu merak ederiz. Çukur dizisinin müzikleri de izleyenler tarafından oldukça beğenildi.


Çukur Dizisi 20 Kasım Ayrılamam Çukurdan Rap Şarkısı ve Sözleri<<<tıkla



Çukur Dizisi Tuttu Mu? Reytingleri Nasıl Erken Final Mi Yapacak?<<<tıkla


Toygar Işıklı daha önce Kuzey Güney için “Yazgım”, Ezel dizisi için “Herkes Öldürür Sevdiğini”, Aşk-ı Memnu “Bir Günah Gibi”, Medcezir “Bir Kuyruklu Yıldıza Mektup”, Karadayı “Elimi Tut”, Yaprak Dökümü “Sonunda”, Kara Para Aşk “Bırak Sende Kaybolayım”, Kara Sevda “Mucize”, Kuzey Güzey “Hayat Gibi” sevilen dizilerin müziklerine imza atmıştır.

Dizinin müzikleri, gerilim ve aksiyon sahnelerinde izleyenleri olayın içine çekmeyi başarıyor. İzleyenleri olayların içinde hissettiren etkileyici bir jenerik müzik tüm diziler için senaryo ve oyuncu kadrosu kadar önemli.


Çukur Dizisi Bu Kız Şarkısı ve Sözleri<<<Tıkla


Çukur dizisi ve müzikleri hakkında düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=dkFh47-UlE8

3 YORUMLAR

Comments are closed.