Çukur Diziye Yeni Girecek Oyuncular Kim


Güncelleme: 13 Haziran 2018 : 00:55
1

Ay Yapım imzalı Show TV’nin büyük bir izleyici kitlesine sahip çukur dizisi sezon finalinde herkesi şaşırttı. Dizide heyecan dolu sezon finalinde karakterler diziden ölerek ayrıldı. Beklenmedik karakterlerin ölerek ayrılması izleyiciyi derinden etkiledi. Resmen dizide oynayan tüm karakterler diziden çıktı peki diziye yeni giren karakterler kimler olacak çukur dizisinde kimler olacak?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli Dilan Çiçek Deniz Ercan Kesal Perihan Savaş gibi başarılı ve yetenekli oyuncuların yer aldığı çukurun sezon finali yıpratıcı bir şekilde bitti. Şöyle bir sezon finalinde bakacak olursak Vartolu sadiş ve Mehmet’in yaşadığı herkezden uzak da evinde yapılan baskın sonucu ölenler oldu. Koçovalı nın evi ne ise düğün sırasında yapılan baskın adeta dehşet dehşet vericiydi.

Peki çukur dizisinde kimler öldü? Çukur dizisi Vartolu ve sadiş e yapılan saldırı sırasında Medet atılan kurşunlara yenik düşerek hayatını kaybetti yani Mustafa kırantepe diziden ayrıldı. Giresun’un ve aşkının düğününde yapılan saldırı bütün aileyi Kökten kazıdı. Burada ise Sultan koçavalı yani Perihan Savaş Muhittin YaniNebil Sayın Eşini bırakıp kendisine sahip çıkacak ailesinin yanına gelen Ayşe ani İrem Altuğ Nedret Zeynep kumral Metin ve Kemal MKE celasun Aksin Karaca Acar diziye öde ölerek veda etmek zorunda kaldı.

Bu kadar oyuncunun öldüğü bir dizide senaryoya yeni oyuncuların dahil olması kaçınılmaz oldu. Dizide oynayacak oyuncu kalmadı. Yeni oyuncular kimler olacak merak konusu oldu. Şimdilik dizide rol alacak oyuncuların kimler olduğu Sır Gibi saklanıyor en kısa zamanda buradan isimleri tek tek paylaşılacaktır. Sizin tavsiye edeceğiniz ya ya da çukurda görmek istediğiniz oyuncu kim Hangi oyuncunun çukur dizisinde oynamasını istersiniz?

 

1 YORUM

  1. Saruhan Huzel ve Bahadır Tok yeni sezonda gireceklermis.Oyleyse akıs daha da hızlanacak.Haydi hayırlısı

Comments are closed.