Çukur Mahallesi İstanbulun Neresinde? Çukur Dizisi Çekimleri Nerede


Güncelleme: 17 Ocak 2018 : 08:42
5

Show Tv’nin yeni sezondaki en iddialı dizilerinden birisi olan Ay Yapım imzalı Çukur Dizisi tanıtım fragmanları oldukça ilgi gördü. Zira geçtiğimiz sezon yine Ay Yapım İmzalı yayınlanan ve Pazartesi akşamları izlenme rekorları kıran Aras Bulut İynemli, Çağatay Ulusoy, Çetin Tekindor ve Bensu Soral gibi isimlerin yer aldığı İçerde dizisi ekibi ve yapım şirketi şimdi de Çukur dizisi ile karşımıza çıkıyor.


Çukur Dizisi Müziği-Jenerik Müziği Dinle


Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz’in rol aldığı Çukur Dizisinin en dikkat çeken yanı da dizinin çekildi Çukur Mahallesi. İsmi gibi yaşantıların da çukurun içinde anlatıldığı dizinin çekildiği mahalle gerçekte var Mı? Çukur Mahallesi gerçekte nerede? Çukur İstanbu’lun hangi semtinde?

Çukur dizisinin çekildiği Çukur Mahallesi gerçekte İstabul’un Fatih ilçesine bağlı Balat Semtinde bir mahalledir. Tabi şunu da söylemek lazım Çukur ismi İstanbul’da bir kaç yerde var. En bilineni Taksim Tarlabaşı’nın hemen arka aşağısında bulunan bir mahalle. Ancak çekimler orada yapılmıyor. Çekimlerin yapıldığı Çukur Mahallesi Balat içerisinde yer almaktadır. Ancak dizinin çekimleri sürekli orada yapılmıyor. Aslında dizi İstanbul’un her yerinde çekiliyor. Ancak genel itibari ile Balat, Zekeriyaköy ve Rumeli Kavağı tarafında çekiliyor. Dizi seti ile ilgili yerleşik bir set yok. İstanbul’un geneline yayılmış küçük küçük platocuklar var. Bunların yerini de öyle herkes bilmiyor. Ya denk gelen bir kaç şanslı izleyici ya da o anda bölümlük oyuncular biliyor.


Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterler


Sizler Çukur dizisi ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Siz de düşüncelerinizi aşağıda paylaşınız.

Comments are closed.