Çukur Münir Kimdir? Gerçek Adı ne?


Güncelleme: 15 Ocak 2018 : 19:55
1

Çukur dizisinde yeni karakterler yeni bölümle ekranlarda yerini almaya başladı. Bunlardan birisi ise Çukur dizisine Münir adıyla giren bir oyuncu. Beyefendi, Selim ve Vartolu arasında geçen bir konuşmada adını duyduğumuz Münir karakteri kim? Çukur Münir karakterini kim canlandırıyor? Gerçek adı ne oynadığı diziler nelerdir?

Beyefendi ile iş birliği yapan Selim ve Vartolu yeni planlar yapmak için toplamıştır. Beyefendiden beklenmedik bilgilerin olduğunu  duyan Selim çok şaşırmıştır. Beyefendiye taşımadığı şeyleri bir beyefendinin bilmesi Selim’i hatta tüm izleyicileri de şaşırtmayı başarmıştır.

Beyefendi konuşması sırasında Selim ve Vartolu ya Yamaç’ı bitirme planları için bir araya gelmişken Beyefendinin yeni planları çerçevesinde diziye giren Münir ise yine Beyefendinin pis işlerini ve kara parasını aklayan bir kişidir. Aslında Beyefendinin yakınındadır ama beyefendi tarafından kullanılan birisidir. Münir ile Yamaç’ın abisi Kahraman görüşürmüş. O zamanlardan Selim’inde tanıştığı Münir’e Yamaç tapuları para karşılığı ödünç vermiştir. Münir ise tapuları Beyefendiye vermiştir. Beyefendi Münir’i de gözden çıkarmış ve ona verdiği şirketi geri almıştır. Bu durumda Münir şaşkındır. Kafa dağıtmak için pavyona gitmiş ve Yıldız’ı masasına çağırmıştır. Münir kafayı çeker ve Yıldız’a her şeyi anlatır. Yıldız ise bu bilgileri ilerleyen bölümlerde  Yamaç ile paylaşacaktır. Bu bilgilerle Yamaç eline büyük bir koz geçirecek ve Münir’i konuşturup Beyefendi ile ilgili ilginç bilgilere ulaşacaktır.

Comments are closed.