Çukur Yamaç Ölecek Mi? Nasıl Kurtulacak?


Güncelleme: 23 Nisan 2018 : 23:39
0

Pazartesi akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Çukur’da ortalık iyice karıştı. Dizide aksiyonun dozu giderek artarken son bölümde yaşananlar izleyenleri ekrana kilitledi. Çukur’da bitmek bilmeyen hırslar her geçen gün artarak devam ediyor. Yamaç için tehlike çanları çalmaya başladı. Daha önce bir çok defa ölümle burun buruna gelen Yamaç bu sefer büyük bir tehlikenin içinde. Vartolu ile karşı karşıya gelen Yamaç, girdiği riskli oyundan nasıl kurtulacak? Çukur 26. bölümde Yamaç  ölecek mi? Nasıl kurtulacak? 

Çukur’un silah deposuna baskın yapan Vartolu, Koçavalı ailesine olan öfkesini almaya kesin kararlıdır. Fakat ona engel olmak isteyen Yamaç girdiği tehlikeden bu sefer kurtulabilecek mi? Yamaç dizinin final sahnesinde dumandan feci halde zehirlenmiş halde yerde hareketsiz yatmaktadır. Yamaç 27. bölümde kesinlikle kurtulacak. Onu kurtaran kişi büyük ihtimal Vartolu olacak.

Tek amacı Çukur’u ele geçirmek olan Beyefendi bunun için her yolu mübah sayıyor. Vartolu’yu gözden çıkarıp ölmesini isteyen Beyefendi’nin şimdiki hedefi ise Yamaç. Önündeki taşlardan en büyüğü olarak gördüğü Yamaç’ı ortadan kaldırmak istiyor. Bunun için ilk olarak Vartolu’nun sağ kolu ve en güvenilir adamı olan Medet’i türlü planlarla Yamaç’ın önüne sürdü. Vartolu’nun ölümünden sorumlu tuttuğu Yamaç’ı öldürmek için kahvenin önüne gelen Medet’in kurşunu Selim’e isabet etti.

 

Bir tık ile ölümün ucundan kurtulan Yamaç için yeni planların peşine düşen Beyefendi şimdi de polis oğlu Emrah’ı Yamaç’ın önüne sürdü. Emrah komiser ise tüm pislikleri Çukur’da uygulasa da üstlerden korktuğu için yavaş ve emin adımlarla ilerliyor. Hatta şimdilik hiç bir eylemde bulunmuyor.

Yamaç’ı öldürmeyi kafaya koyan Beyefendi keskin nişancılarını ayarladı ve Yamaç’ı da aynı yere çağırdı. Beyefendi bu kez Yamaç’ı kesinlikle bitirecektir. Yamaç ise Medet’ten aldığı bilgiler doğrultusunda artık onu kimin bitirmek istediğini öğrenmiş ve Beyefendi’nin karşısına dikilmiştir.

Hem Yamaç hem Beyefendi iki taraftan da keskin nişancıların yer aldığı bir ortamda kimin vurulacağı büyük merak konusu oldu. Ve Yamaç beklenildiği gibi Yamaç yine yaptığı güzide planı sayesinde olayı tere yağından kıl çeker gibi halletti.