Dalga Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler


Güncelleme: 25 Eylül 2017 : 21:06
2

Kanalların kıyasıya mücadele verdiği 2017-2018 sezonuna yeni bir dizi daha geliyor! Koliba Film’in yapımcılığını üstlendiği Dalga dizisi çok yakında başlıyor! Dalga dizisi oyuncu kadrosu ve konusu hakkında tüm merak edilenleri araştırdık.

Yeni sezonda Kanal D, Atv, Fox, Star Tv, Show TV ve TRT başta olmak üzere pek çok kanal yeni projelerini art arda ekrana getirmeye başladı. Bir kısmı yayın hayatına başlayan bir kısmı da ekrana gelmek için gün sayan pek çok proje izleyici beğenisine sunulacak.

Geçtiğimiz günlerde Koliba Film öncülüğünde yeni bir dizinin daha hazırlıklarına başlandı. Dizinin ismi Dalga olarak belirlendi. Dalga dizisiyle ilgili en çok merak edilen konular oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı. Tanıdık yüzleri mi yoksa yeni yüzleri mi kadrosunda barındıracak.

Masa başı çalışmaları ve oyuncu arayışları tüm hızıyla devam eden dizinin kadrosu çok yakında açılanacak. Dizinin başrol oyunculuğu için bir kaç ünlü isme teklif götürüldü. Teklifler değerlendirilme aşamasında. Şimdilik sır gibi saklanan oyuncu kadrosu açıklanır açıklanmaz sitemizde yer alacaktır.

Koliba Film bu güne kadar sayısız diziyi ekrana getirmiştir. Bunlardan bir kaçı Yılanların Öcü, Gamsız Hayat, Fatih Harbiye, Yeter, Bir Ferhat İle Şirin Hikayesi ve yayın hayatına devam eden kanatsız Kuşlar.

Sizce Dalga dizisinde hangi oyuncular yer almalı? Dizi hangi kanalda ve hangi günlerde ekrana gelmeli? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

Cennetin Kuzeyi Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler

 

 

2 YORUMLAR

Comments are closed.