Darısı Başıma Yarışmacıları Kimler?


Güncelleme: 20 Şubat 2018 : 19:27
0

Ekranlara yeni bir soluk getirecek Darısı Başıma isimli yarışma programı ekrana gelmek için gün sayıyor. Farklı ve eğlenceli konseptiyle diğer yarışma programlarından kendini soyutlamayı başaran Darısı Başıma yarışmacıları kimler? Yarışmanın içeriği ve büyük ödül ne? Darısı Başıma isimli yarışma ne zaman başlayacak? İşte detaylar…


Darısı Başıma Başvuru Formu, Katılım Şartları ve Kuralları


Gündüz kuşağı dizilerinden ve programlarından bir türlü yüzü gülmeyen Kanal D bambaşka bir yarışma programıyla tekrar şansını deneyecek. Özellikle evlilik programlarının RTÜK tarafından yasaklanmasının ardından kanallar nasıl bir rota çizeceklerini şaşırdılar. Kimileri programların formatlarını değiştirerek yollarını devam etti kimileri yayından kaldırdı farklı projeleri ekrana getirdi. Kanal D önce Stil Avcıları isimli moda programını izleyiciyle buluşturdu. Fakat program beklentileri karşılayamadı ve kısa sürede final kararı aldı. Ardından Sosyetik Ev Kadınları isimli marjinal bir programı izleyici beğenisine sundu. Ancak Kanal D kısa süre içinde onunda fişini çekti ve ekranlara veda etti.

Darısı Başıma yarışmacıları kimler sorusuna gelmeden önce içerikle ilgili kısa bir bilgi verelim. Şimdilerde yepyeni bir yarışma programı için kolları sıvayan Kanal D oldukça iddialı. Darısı Başıma isimli yarışma programı Hem Düğün Ya Hem Para Kazan sloganıyla izleyiciye tanıtıldı. Merakla beklenen programın içeriği şöyle; Darısı Başıma isimli yarışma programına başvuran damat ve gelinler en güzel düğünü yamak için kıyasıya yarışacaklar. Oylama sonucunda en yüksek puanı alarak ve en güzel düğün seçilecek. En güzel düğünün sahibi olan gelin ve damat 20000 liralık para ödülünün sahibi olacak.

İlk olarak 20,21,22,23 şubatta düğünü olan şanslı adaylara konuk  olunacak. Düğünün tüm kareleri özenle çekilecek ve izleyenlere aktarılacak. Hafta boyunca düğünlerden çekilen karelere tanık olacağız. En güzel düğünün sahibi büyük ödülün sahibi olacak. Darısı Başıma isimli yarışma programına her bölgeden  yarışmacı başvuru yapabilir. Çeşitli yörelerin farklı gelenek ve görenekleri de izleyenlerin ilgisini çekecek. Talya Prodüksiyon imzası taşıyan Darısı Başıma çok yakında Kanal D ekranlarında başlıyor.

Heyecanla beklenen program Show Tv’de yayınlanan ve büyük ilgi gören Gelin Evi yarışmasıyla benzerlik gösteriyor. Fakat ödüller ve formatlar birbirinden biraz daha farklı. Programla ilgili en çok merak edilen detay Darısı Başıma yarışmacılar kimler sorusu oldu.

Darısı Başıma yarışmacıları açıklanır açıklanmaz sitemizde yer vereceğiz.

https://www.youtube.com/watch?v=E8gO5kp7uQE