Darısı Başımıza Çalan Şarkılar ve Müzikler-Bölüm Bölüm Çalan Şarkılar


Güncelleme: 18 Temmuz 2018 : 22:52
0

Yaz Sezonunda başlayacak olan romantik komedi dizisinde tüm hazırlıklar hızlı bir şekilde devam ediyor. Gold Film’in yaptığı Darısı Başımıza Dizisinin senaryosunu deniz Dargı kaleme alıyor. Dizinin müzikleri ile özel olarak hazırlanıyor. Bu anlamda Darısı Başımıza Çalan Şarkıları ve jenerik müziğini bu yazmızda bulabilirsiniz.

Çekimleri İzmir’de başlayan dizinin başrollerinde Ozan Dolunay, Elif Doğan ve Devrim Yakut bulunuyor. Merakla beklenen dizinin kadrosunda ise Açelya Topaloğlu, Özgün Karaman, Nergis Kumbasar, İbrahim Kendirci, Sevinç Erbulak, Dilek Çelebi, Ulvi Alacakaptan, Yüksel Ünal, Burak Can, İlay Erkök, Gizem Ergün, Eda Başlamışlı gibi isimler bulunmakta.

Hasan Tolga Pulat tarafından yönetilen dizinin başrol oyuncusu Elif Doğan’ın güzel sesi daha önceden bilinmekte. Özellikle Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde söylediği şarkılar ile oldukça beğenilmişti. Güzel oyuncu sesiyle de ön plana çıkan bir oyuncu olmaya aday. Hem de güçlü adaylardan. Başarılı oyuncunun Darısı Başımıza isimli dizide de güzel sesiyle evlerimize konuk olacaktır.

[kirmizitext]Darısı Başımıza Oyuncuları Ve Karakterleri için tıklayınız[/kirmizitext]

Dizide çalan tüm şarkıları bu yazımız altında bulabilirsiniz. İsterseniz Elif Doğan’ın daha önce Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde söylediği şarkıları dinleyelim. Güzel oyuncunun o güzel sesin sizlerde şahit olun. Yorumlarınızı da bizlerle paylaşmayı unutmayın.

[mavitext]Darısı Başımıza Çalan Aşk İçin Herşey Şarkısı ve Sözleri Tamami <<< tıklayınız[/mavitext]

[kirmizitext]Darısı Başımıza Çalan Değmeyin Şarkısı ve Sözleri 18 Temmuz için tıklayınız[/kirmizitext]

Darısı Başımıza 1.Bölümde Çalan Şarkı İçin Tıklayınız