Darısı Başımıza Kaç Bölüm Yayınlanacak? Sezon İçinde Devam Edecek mi?


Güncelleme: 4 Temmuz 2018 : 09:21
0

Show Tv ekranlarında 4 Temmuz Çarşamba günü ilk bölümü ile izleyiciyle buluşan Darısı Başımıza romantik komedi türünde yaz dizisi olarak karşımıza çıktı. Genel anlamda genç oyunculardan oluşan dizi konusu ile ilgi çekici projelerden birisi. Tabi yaz dizilerinin akıbetini hatırlayınca Darısı Başımıza dizisinin de ne kadar yayınlanacağı, yeni sezonda devam edip etmeyeceği merek ediliyor.

Gold Film’in yapımcılığında ekranlara gelen dizinin oyuncu kadrosunda Ozan Dolunay (Ozan), Elif Doğan (Öykü), Devrim Yakut (Zerrin), Açelya Topaloğlu (Rüya), Özgün Karaman, Nergis Kumbasar, İbrahim Kendirci (Merter), Sevinç Erbulak, Dilek Çelebi, Ulvi Alacakaptan, Yüksel Ünal, Burak Can, İlkay Erkök(Nur), Gizem Ergün ve Eda Başlamışlı gibi isimler yer alıyor.

Senaryosunu Deniz Dargı’nın kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini Hasan Tolga Pulat yapıyor. Dizide Zerrin karakteri fedakar bir annedir ve çocuklarının mürvetini görmek için can atmaktadır. Ancak çocuklarının evlenmekte pekte gözü yoktur.

Ta ki kızı Öykü’den evlilik haberi gelene kadar. Ancak bu evlilik kararı Aksoy ve Aslansoy ailelerini yeniden karşı karşıya getirmiştir. Olaylar, kahkahalar da işte o anda başlar. Dizi ilk bölümünü 4 temmuzda ekranlara getirdi. Darısı Başımıza dizisi reyting sonuçlarını sitemizde görebilirsiniz.

Darısı Başımıza Kaç Bölüm Yayınlanacak?

Darısı Başımıza dizisi ile ilgili yapım şirketi ve kanal arasında 6 bölümlük bir anlaşma yapıldığı biliniyor. Süreç, dizinin reytinglerine göre şekil alacak. Eğer reytinglerde hatırısayılır bir oran alırsa diziye devam edilecek. Eğer bekleneni veremez ise yaz sezonu sonunda final yaparak ekranlara veda edecek.