Darısı Başımıza Neden Erken Final Yapıyor? Neden Bitti?


Güncelleme: 27 Temmuz 2018 : 23:32
4

Show TV ekranlarının yaz sezonu dizileri arasında olan Darısı Başımıza aşk ve komedi tarzında çarşamba günleri izleyiciyle buluştu. İlk 5 bölümü geride bırakan darısı başımıza beklediği ilgiyi alakayı göremediği için final kararı almak zorunda kaldı. Darısı başımıza neden final yapıyor neden erken erken bitti?

Dizinin konusu kısaca kısaca şöyledir. Ömrünü çocuklarına adamış fedakar bir anne olan Zerrin karakterine hayat veren Devrim Yakut’un çocuklarını mutlu yuva kurduklarını görebilmek için hayal kurmaktadır. bu hayal çerçevesinde evlilikle ilgisi olmayan üç çocuk birisi eski bir oyuncuya platonik olarak aşık çevresindekilere görmeyen, diğeri, oğlu anasının kuzusu kolay kolay evden çıkmaz, diğer kızı ise Öykü yurt dışında kariyer peşinde koşan eğitimli bir kişidir. Çocuklarının evlenmesini isterken bir yandan da bunun olmayacağına kendisinin andırdığı bir zaman diliminde Öykü’nün evleneceği haberi onun mutluluktan uçurur.

Bu hikaye çerçevesinde gerçekleşen olayların anlatıldığı Darısı Başımıza dizisi reytinglerde ise beklentiye girdiği ilgiyi göremedi. İzlenme oranlarının düşüklüğü sebebiyle final kararı almaya kadar gitti. İzlenme oranlarının düşmesi reklam gelirlerinin de düşmesine sebep olunca Darısı Başımıza dizisi final yapma kararı aldı.

Başrollerinde Ozan dolunay ve Elif Doğan’ın yer aldığı darısı başımıza dizisi tüm bunlara rağmen ayakta durmaya çalışırken final kararı oyuncuları da olumsuz yönde etkiledi ve 5. Bölümüyle ekranlara veda etmeye karar verildi.

Yapımcısı Gold filmden yeni bir dizi çalışmaları ise şimdiden belli oldu. Darısı Başımıza dizisinin final yapmasının ardından kardeş Çocukları dizisi ile ekranlara gelecek olan Gold film şimdiden hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor.

[kirmizitext]4 Temmuz 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları! Darısı Başımıza mı Kalbimin Sultanı mı?[/kirmizitext]

Darısı başımıza dizisinin final kararı hakkındaki düşüncelerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

 

 

4 YORUMLAR

  1. Süper diziydi bitirmeleri çok anlamsız.Oyuncularda süperdi.Ben beyeniyodum.Çok kötü oldum.

  2. İlk bölümü, son sahnesine kadar ilgiyle izledim .Ancak son sahnede kardeş çıkmaları diziyi bir daha izlememe sebebim oldu. Dizilerde aile içinde aynı kızı sevme ,aynı erkeğe aşık olma konularının işlenmesi toplum ahlakını olumsuz etkiliyor. Bu bilinçli mı yapılıyor acaba?Şiddetle karşıyım böyle dizilere. İzlemem, izlenmemesi için elimden geleni yaparım.

Comments are closed.