Darısı Başımıza Öykü Kimdir? Elif Doğan Hakkında Bilinmeyenler


Güncelleme: 22 Mayıs 2018 : 11:32
1

2018’in yaz sezonunda ekranlara gelecek olan Darısı Başımıza dizisi romantik komedi türünde izleyici ile buluşacak. Dizinin kadrosu oldukça ilgi çekici. Özellikle bayan başrol oyuncusu güzelliği ve performansı ile göz dolduruyor. Dizide Öykü karakterini canlandıran başrol oyuncusu kimdir?

Öykü fedakar anne Zerrin’in ortanca kızıdır. Yurt dışında kariyer yapmış, işinde gücünde bir kızdır. Güzeldir ve bir o kadar da alımlıdır. Zerrin çocuklarının mürvetini görmek için can atan bir annedir. Bir türlü çocuklarında evlenmeye dair bir kıpırtı görmez. Tam pes edecekken Öykü yurtdışından gelir ve evleneceğini söyler. İşte hikayemiz de o anda başlar. Öykü karakterini canlandıran oyuncumuz Elif Doğan’dır. Elif Doğan kimdir? Nerelidir, yaşı, sevgilisi ve instagram hesabı nedir? İşte detaylar.

1995 İstanbul doğumludur. İlk ekran deneyimini Aşk Laftan Anlamaz isimli bir yaz dizisinde yaşamıştır. Sonrasında Hayat Bazen Tatlıdır isimli gençlik dizisinde oynamıştır. Asıl tanınırlığı ise kısa süren bir rol ile Çukur dizisinde olmuştur. Dizide gazeteci Hale’yi canlandıran oyuncu birkaç bölüm oynadığı dizide güzelliği ve performansı ile dikkat çekmiştir.

06.09.1994 doğumlu olan Elif, şuan için 24 yaşındadır. Kahverengi gözlü olan güzel oyuncu 162 cm boyunda ve 53 kilogram ağırlığındır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvari Müzikal Bölümü mezunudur. Sevgilisi yoktur. İnstagram hesabı ise @mselifdogan dır. Yasemin Özbudun cast ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Darısı Başımıza dizisi oyuncu kadrosunu sitemizde bulabilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki bağlantıdan da ilgili yazımızı okuyabilirsiniz.

[kirmizitext]Darısı Başımıza Oyuncuları Ve Karakterleri için tıklayınız[/kirmizitext]

Elif Doğan’ın Sesinden  Söz Bitti Şarkısı

Comments are closed.