Darısı Başımıza Oyuncuları Ve Karakterleri


Güncelleme: 31 Mayıs 2018 : 09:25
0

Tüm kanalların yaz sezonu için yeni dizi projelerini hazırladığı şu dönemde bir atak da Show Tv’den geldi. Ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Show TV, Darısı Başımıza isimli diziyi izleyiciyle buluşturacak. İşte yeni dizi Darısı Başımıza oyuncuları ve karakterleri

Faruk Turgut’un yapımcılığını üstlendiği dizinin komedi türünde olması bekleniyor. Darısı Başımıza oyuncuları ve karakterleri özellikle komedinin başarılı isimleri arasından seçildi. Dizinin oyuncu seçimleri büyük bir titizlikle yapılıyor. Deniz Dargı’nın kaleminden çıkan Darısı Başımıza dizisi için tüm çalışmalar son sürat devam ediyor. Dizinin kadrosu büyük ölçüde tamamlandı. Devrim Yakut, Nergis Kumbasar, Deniz Özerman ve Sevinç Erbulak dizide boy gösterecek oyuncular arasında.

Dizinin oyuncu kadorus tamamlandı gibi. İşte o isimler; Açelya Topaloğlu, Özgün Karaman, Nergis Kumbasar, İbrahim Kendirci, Sevinç Erbulak, Dilek Çelebi, Ulvi Alacakaptan, Yüksel Ünal, Burak Can, İlay Erkök, Gizem Ergün, Eda Başlamışlı

Darısı Başımıza Oyuncu Kadrosu

Darısı Başımıza Ozan Kim? (Ozan Dolunay )

1991 de İstanbul’da doğan oyuncu ilk defa Show tv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak yarışmasına katıldı ve kendini bu şekilde tanıttı. En son Yüksek Sosyete dizisinde ekranlara gelen oyuncu Başrol olarak Darısı Başımıza dizisinde Ozan karakterine hayat verecek. Oyuncuya başarılar dileriz.

Darısı Başımıza Öykü Kim? (Elif Doğan) 

Show tv ekranlarının En iddialı dizisi Çukur’un Hale si şimdi Darısı Başımıza Öykü oldu. Darısı başıma Öykü karekteri 1994 doğumludur. İstanbul Devlet Konservatuvarında müzikal bölümünü okudu. İlk oyunculuk deneyimini Aşk Laftan Anlamaz dizisiyle yapan Elif Doğan Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ve son olarak Çukur da hale karakteriyle karşımıza çıkmıştı. 2018 in yeni yaz sezonu dizisi Darısı Başımıza da başrol olarak rol alacak. Öykü hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız

Darısı Başımıza Rüya Kim? (Açelya Topaloğlu )

En son Kanal d ekranlarında yayınlanan ve izlenme oranları yüksek Meryem dizisinde büyük kitlelere hitap eden ve oyunculuğundan oldukça memnun olduğumuz Açelya Topaloğlu yeni dizisi Darısı Başımıza da Rüya karakterini canlandıracaktır.

Darısı Başımıza Cem Kim? Özgün Karaman 

Darısı Başımıza Merter Kim? İbrahim Kendirci(Merter)

Darısı Başımıza Oyuncuları Ve Karakterleri
Darısı Başımıza Oyuncuları Ve Karakterleri

Darısı Başımıza Dilek Çelebi

Darısı Başımıza Canan Kim? (Nergis Kumbasar )

1963 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Aslen Rizeli olan Kumbasar, babasının işi nedeniyle İlkokulu Amerika da okudu.  Ülkeye döndüğünde Ankara Ted Kolejinde eğitimini tamamlamıştır. Lise yıllarında modellik eğitimleri aldı. Kariyerine 1985 tarihinde TRT ekranlarında yayınlanan Dokuzuncu Hariciye Koğuşu isimli dizi ile adım attı. Mehmet Ali Erbil ile bir süre evli kalmıştır ve çiftin bir de kızları vardır. Son olarak Kiralık Aşk dizisinde Neriman karakterine hayat vermiştir. Şimdi ise Darısı Başımıza oyuncuları arasında yer alıyor.

Darısı Başımıza Devrim Yakut (Zerrin)

En son Cesur ve Güzel dizisinde rol alan Devrim Yakut 1968 Ankara doğumludur. Oyunculuğun yanı sıra tam bir kariyer kadını olan Yakut, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olduktan sonra  Adana Devlet Tiyatrosunda oyuncu olarak görev yaptı. Ardından Ankara Devlet Tiyatrosu’na atandı. Kuruculuğunu da yaptığı Adana Tiyatro Atölyesinde bir süre çalıştıktan sonra  2005 yılından itibaren yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünde temel oyunculuk dersleri vermeye başladı. 2007 yılında Ankara Devlet Tiyatrosunda müdür yardımcısı oldu. Akabinde ise Ankara Devlet Tiyatrosu müdürlüğüne getirildi fakat burada ki görevi 1 yıl kadar sürdü. Dar Elbise, Ekşi Elmalar, Düğün Dernek 1-2, Cesur ve Güzel başlıca rol aldığı projeler. Şimdi ise Darısı Başımıza oyuncu kadrosunda yer alacak.

Darısı Başımıza Sevinç Erbulak (Şerife)

Son olarak No.309 dizisinde rol alan tecrübeli oyuncu Sevinç Erbulak, 1975 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. İstanbul Belediyesi Şehir tiyatrolarında oyunculuk yapmaktadır. Aynı zamanda Gözünü Kırpma Düşlerim isimli kitabın yazarıdır. pek çok projede rol almıştır. Şimdilerde Darısı Başımıza oyuncu kadrosu ve karakterleri arasında yer alıyor.

Darısı Başımıza Deniz Özerman

Komedi dizilerinin başarılı isimlerinden Deniz Özerman, 1969 yılında Antalya’da dünyaya gelmiştir. Bir Demet Tiyatro dizisinde Asuman karakteriyle tanınan Deniz Özerman, Sevgili Dünürüm, Yerden Yüksek, yıldız Masalı, Köstebekgiller, Sana Bir Sır Vereceğim ve Çarşı Pazar gibi projelerde rol almıştır.

Darısı Başımıza Ulvi Alacakaptan

Darısı Başımıza Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Hangi Şehirde? <<< Tıkalyınız

Darısı Başımıza Yüksel Ünal

Darısı Başımıza Serkan Kim (Burak Can)

Darısı Başımıza İlay Erkök

Darısı Başımıza Gizem Ergün

Darısı Başımıza Eda Başlamışlı

Darısı Başımıza Tanıtım Fragmanı