Darısı Başımıza Serkan Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler Nelerdir? Burak Can İnstagram Hesabı


Güncelleme: 19 Mayıs 2018 : 16:35
0

Yönetmen koltuğunda Hasan Tolga Pulat’ın yer aldığı Show tv ekranlarının yeni dizisi Darısı Başımıza heyecan dolu bölümleri için geri sayıma başladı. Oyuncularının titizlikle seçildiği Darısı Başımıza dizisinin evin küçük oğlu Serkan kim merak edilen konular arasında yerini aldı. Serkan kim gerçek adı ne hangi dizilerde oynadı ayrıntılar yazımızın devamında.

Gold Filmin yapımcılığı üstlendiği, Deniz Dargı’nın senaryosu ile ekranlara gelen Darısı Başımıza 2018 yaz sezonu izleyicileri ekranlara kilitleyecek. Çekimleri İzmir’de başlayacak dizinin başrollerinde Ozan Dolunay, Elif Doğan, Devrim Yakut paylaşırken Serkan karakteri oldukça merak edildi.

Darısı Başımıza Serkan kim gerçek adı ne sorusuna gelecek olursak, evin küçük oğlu Serkan gerçek adı Burak Can’dır. Burak Can 1996 İstanbul doğumludur. Genç yaşına göre tecrübe edineceği bir çok dizide rol aldı. 1.76 boyunda 65 kilo olan oyuncu yay burcudur. Barış Manço Kültür merkezinde eğitim almıştır. İlk olarak Bank Asya nın reklam filminde rol almıştır. daha sonra Eti, Ülker, Coca Cola ve Nestle gibi büyük firmaların reklam yüzü oldu.

Gönül Ferman Dinlemiyor dizisi ilk rol aldığı dizi başarılı bir yapım olarak mazi kaldı. Devamında Al Yazmalım, Sana Bir Sır Vereceğim ve Yılların Öcü dizisinde kendini gösterdi. Son Olarak İçimdeki Fırtına dizisinde Merve Boluğur,Yusuf Çim, Burak Yamantürk gibi oyuncularla set anıları oldu.

Şimdi ise ömrünü çocuklarına adamış bir annenin çocuklarının en küçüğü olan Serkan anne kuzusu, annesinin dizinin dibinden ayrılmaz. Burak Can İnstagram Hesabı: burakcaan . Darısı Başımıza dizisi Serkan hakkında sizin de düşüncelerinizi almak isteriz. Yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.