Deli Gönül Dizisi Tuttu mu? Deli Gönül Erken Final mi Yapacak?


Güncelleme: 5 Eylül 2017 : 00:13
22

Fox Tv ekranlarında yaz aylarının heyecanla beklenen dizisi Deli Gönül tuttu mu? Deli Gönül ne zaman final yapacak? Deli Gönül erken final mi yapacak? Sorularının cevapları haberimizde!

Murat Ünalmış, Tuvana Türkay, Tolga Ortancıl gibi ünlü oyuncuların başrolleri paylaştığı Deli Gönül dizisi ilk bölümleriyle büyük ilgi çekti. Ancak dizinin ilerleyen bölümlerinde konunun sıradanlaşması dizinin erken bitirilmesine neden olabilir.

Deli Gönül dizisinde Murat Ünalmış’ın canlandırdığı karakter, hayatta birçok şeyi ellerinin arasından kayıp giden bir öğretmen. Hatay’da yaptığı öğretmenliği daha sonrasında İstanbul’a taşıyan ana karakter, dizinin gidişatını da belirleyecek. Dizide dramın yanı sıra büyük bir aşk da bizleri derinden etkileyecek.

Dramın ve aşkın yoğun olarak işlendiği dizi izleyicinin kalbini ısıtsa da ilerleyen bölümlerde sürekli aynı olayların yaşanıyor olması izleyicisi sıkabilir. Bu yüzden konunun sürekli hareketli tutulması gerekiyor. Bir yaz dizisi olarak planlanan Deli Gönül, eğer reytinglerde üst sıralarda kendisine bir yer edinirse gelecek sezonda da devam edecek. Ancak reytingler düşük giderse dizi ilk 13 bölümün ardından ekranlara veda edecek.

Dizi 4 Eylül pazartesi günü final yaparak ekranlara veda etme kararı aldı. Yeni sezon için ben yokum diyen dizi sevenlerini üzdü.

Sizce Deli Gönül dizisi devam etmeli miydi? Yoksa Deli Gönül erken final kararı ile doğru mu yapti? Deli Gönül dizisi ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Tüm görüş ve düşüncelerinizi bizlerle paylaşın!

Deli Gönül Dizisi Oyuncu Kadrosu? Deli Gönül Tüm Karakterler ve Roller


Deli Gönül Fatmanur Kimdir? Gerçek Adı-Boyu-Yaşı-Sevgilisi

22 YORUMLAR

  1. İnsanın Biraz seyirciye saygısı olur. İzleiciye küfür eder gibi final yapılmaz. insanlar 10 bölüm izleyip 20 – 25 saatini bu diziye ayırıyor sen dalga geçer gibi final yapıyorsun. önüne gelen yönetmen önüne gelen yapımcı olursa sonuç da bu olur zaten. yazıklar olsun medya sektörü ne hale geldi.

  2. Bu kadar kötü bir final yapmamalıydı.Dizinin finalini heyacanla beklerken gereksiz reklamlarla kötü bir final olmuş;bir daha fox tv izlemeyi düşünmüyorum.

  3. Saçma sapan bir sürü dizi varken Deli Gönülün bitmesi çok yanlış.Artık Foxta hiçbir diziye başlamayız.Harcadığımız zamana yazık.

  4. Kesinlikle devam etmeli ailece izliyoruz.sacma sapan arka sokaklar yıllardır devam ediyo.

  5. Kesinlikle bitmemeli çok güzel bir dizi severek izliyorduk murat ünalmış gibi başrol oyuncusunun dizisi nasıl biter çok üzüldük

  6. Filmi hatay da devam etmesi daha güzel olurdu. Birde filmi dramdan biraz kurtarıp komedi sahneleri daha çekici hale gelir reytinler yükselir

  7. Piyasadaki bir çok diziden çok çok kaliteli kesinlikle devam etmeli murat cok iyi bir oyuncu

  8. Diziyi istiyoruz bitmesin senaryo degisebilir biraz hareketlilik olayı çözer bi sıkıntı olmaz

Comments are closed.