Derya Şen Akbacak: Oğlum Setlerde Büyüyecek


Güncelleme: 10 Temmuz 2018 : 09:56
0

Ünlü şef Ayvaz Akbacak ile Nisan ayında nikah masasına oturan güzel oyuncu Derya Şen Akbacak, doğum için geri sayıma başladı. 5 aylık hamile olarak nikah masasına oturan ünlü oyuncu Ağustos ayında çocuğunu kollarına almak için sabırsızlanıyor. Bir erkek evlat sahibi olacak olan ünlü çift oğullarının adınıda Toprak Can koyacaklar.

8 aylık hamile olmasına karşın yerinde durmayan sevilen oyuncu Derya Şen  Akbacak eşi Ayvaz Akbacak’la geceleri davetlerde boy göstermektende geri kalmıyor. Enerjik bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Derya Şen Akbacak, doğum sonrası vakit kaybetmeden setlere döneceğinide ifade etti.

İşine aşık olduğunu vurgulayan Derya Şen Akbacak “Evlat sahibi olacağımız için eşimde bende çok mutluyuz, hamilelik işimi etkilemiyecek bana dünyanın en güzel mutluluğu anne olma duygusu bahşedildi, çocuğumu kimseye emanet edemem, setlere dönsemde o hep yanımda olacak gerekli ortamı hazırlayacağım. Annede olacağım kariyerimede devam edeceğim, oğlum setlerde büyüyecek belki ama anne kokusuna hasret kalmayacak” dedi.