Dip Dizisi Eda Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Sevgilisi


Güncelleme: 4 Nisan 2018 : 02:13
0

Dijital platformun yeni dizisi Dip izleyiciyle buluştu. Dizinin ilk bölümü gösterişli bir galayla izlendi. Konusu ve hikayesiyle büyük ilgi çeken dizide Eda karakterine hayat veren oyuncu kim? Dip dizisi Eda kim? İşte tüm merak edilenler.

Yapımını TMC’nin üstlendiği, yapımcılığını Erol Avcı’nın, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür’ün yürüttüğü, yönetmen koltuğunda ise Uygar Kutlu’nun yer aldığı, Dip dizisi, 30 mart Cuma ülkenin yeni nesil online televizyonu Puhutv’de izleyicisiyle buluştu. Başrollerinde Neslihan Atagül, İlker Kaleli ve Berrak Tüzünataç’ın yer aldığı Dip dizisi Eda kim?

Dip dizisi Eda rolüne hayat veren oyuncu Gözde Türkpençe’dir. Son olarak Cesur ve Güzel dizisinde izlediğimiz güzel oyuncu 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvarı Modern Dans Bölümünde eğitim aldıktan sonra yine Mimar Sinan Üniversitesinde oyunculuk üzerine eğitim almaya devam etmiştir.

2007 yılında Şöhret Okulu dizisi ile oyunculuk kariyerine başlangıç yapmıştır. Türkan, Canan, Küçük Hesaplar, Güzel Çirkin, Ulan İstanbul ve son olarak Cesur ve Güzel dizisinde Banu rolüyle izleyici karşısına çıkmıştır.

Güzelliği ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken oyuncunun boyu 1.72 ve 54 kg’dır. Rol aldığı dizilerin yanında beyaz perde projeleri de vardır. 2013 yılında Meddah, 2016 yılında Deli Saçması isimli filmlerde rol almıştır.

Günümüzde Puhutv’de yayınlanan Dip dizisinde Eda karakterine hayat vermektedir. Güzel oyuncu dizide önemli bir role sahip. Kendisine Dip dizisi Eda rolünde başarılar dileriz.