Dip Dizisi Hangi Ulusal Kanalda Yayınlanacak? Puhu Tv’den Sonra Hangi Kanalda?


Güncelleme: 30 Mart 2018 : 16:45
0

TMC Film’in yapımcılığında internet platformu Puhu Tv’de 30 Mart Cuma günü yayınlanmaya başlayan Dip dizisinin hangi ulusal kanalda yayınlanacağı merak ediliyor. Dip, Puhu Tv sonrası hangi kanalla anlaştı?

Başrollerinde İlker Kaleli, Neslihan Atagül ve Berrak Tüzünataç’ın yer aldığı internet dizisi Dip, Uygar Kutlu yönetmenliğinde izleyici ile buluştu. Dizinin senaryo ekibi ise Başar Başaran ve Emre Özdür’den oluşuyor. Tanıtım fragmanlarıyla oldukça beğeni toplayan Dip, ilginç hikayesi ve sıra dışı sahneler ile izleyenleri ekranlara kilitleyecek nitelikte bir yapım. Peki dizinin konusu ne?

[kirmizitext]Dip Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede için tıkla[/kirmizitext]

Emniyette Arabulucu olarak çalışan Sahir(İlker Kaleli), intihara meyilli kişileri konuşarak ikna eden bir polistir.  Bir ihbar sonrası genç bilim insanı Bilge ile tanışır. Bilge ile tanıştıktan sonra ilginç olaylar da o anda başlar. Sırlı kapılar birbiri ardına açılmaya başlar. [kirmizitext]Dip dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri[/kirmizitext]ne ilişkin merak ettiğiniz soruların yanıtlarını sitemizde bulabilirsiniz.