Dip Dizisi Oyuncuları Kimler? Kim Hangi Rolde Oynayacak?


Güncelleme: 13 Şubat 2018 : 04:27
2

Dijital Platformda yayınlanan dizilere bir yenisi daha ekleniyor. PuhuTv yeni projelerini hız kesmeden ekrana getirmeye devam ediyor. İddialı projenin ismi Dip olarak açıklandı. Fi dizisiyle geniş kitlelere ulaşmayı başaran PuhuTv, yine adından çok söz ettirecek bir projeyi izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Dip dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Dip dizisi oyunları kimler? Dip dizisinde kim hangi rolde oynayacak? Dip dizisine dair tüm merak edilenler haberimizin devamında…


Dip Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede


TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği, kaliteli projelere imza atan ünlü senarist Başar Başaran’ın kaleminden çıkan ve yönetmenliğini Uygur Kutlu’nun yaptığı Dip dizisi oyuncuları kimler? Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Dip dizisi oyuncuları hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

Dip dizisi oyuncu kadrosuna girmeden önce dizinin genel konusu hakkında kısa bir hatırlatma yapalım. Dizide hayattan umudunu kesen, ölmeyi tek çare olarak gören ve intiharın eşiğine gelen insanları vazgeçiren Avrupai bir intihar ara bulucu Sahir’in hayatı izleyiciyle buluşacak. Dizide oldukça ilginç hayatlara dokunan intihar ara bulucu rolünü İlker Kaleli üstleniyor. İlker Kaleli’nin de yer aldığı Dip dizisi oyuncuları kimler? İşte heyecanla beklenen Dip dizisi oyuncu kadrosu...

Dip Dizisi Oyuncu Kadrosu

Dip Dizisi Sahir Kim? İlker Kaleli

Dip dizisi oyuncu kadrosunda Sahir karakterine hayat veren İlker Kaleli 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gözlerini açmıştır. İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi bölümünde lisans eğitimini tamamlamıştır. 177 boyunda ve 80 kg ağırlığında olan genç oyuncu Kayıp Şehir dizisiyle ünlenmişoyraz Karayel dizisiyle kariyerinin zirvesini yaşamıştır. Şimdilerde Dip dizisi oyuncu kadrosunda yer almaya hazırlanan oyuncuya başarılar dileriz…

Dip Dizisi Bilge Kim? Neslihan Atagül

Dip dizisi  oyuncu kadrosunda yer alan güzel oyuncu Neslihan Atagül dizide Bilge karakterine can veriyor. Dönemin gözde oyuncularından Neslihan Atagül 1992 İstanbul doğumludur. Babası çerkes annesi Beyaz Rus kökenlidir. Oyunculuğu küçük yaşta kafasına koyan Atagül, ilk dizi deneyimini Yaprak Dökümü’yle yaşamıştır. Sonrasında Hayat Devam Ediyor dizisiyle izleyici karşısına çıkmış ve umut vaat eden oyuncu unvanını almayı başarmıştır. İlk Aşk, Araf, Kalbim Seni Seçti, Fatih Harbiye ve son olarak Kara Sevda dizilerinde rol alan başarılı oyuncu Dip dizisi oyuncuları arasında yer alıyor. 

Dip Dizisi Ali Kemal Kim? Bülent Emin Yarar

Dip dizisi oyuncuları arasında yer alan Bülent Emin Yarar, 1961 yılında Ankara’da hayata gelmiştir. Sinema, dizi ve tiyatro oyunculuğunun yanı sıra yönetmen kimliğiyle de tanınıyor. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Şan Bölümünde lisans eğitimini tamamlayan Bülent Yarar, tiyatro oyunlarında figüran olarak rol almıştır. Pek çok dizi ve sinema oyununda rol alan oyuncunun başlıca projeleri: Hoşçakal, Süper Baba, Kaç Para Kaç, Korkuyorum Anne, Beş Vakit, Zincirbozan, Sapak, Arka Sıradakiler, Güneşin Oğlu, Beş Şehir, Karışık Kaset.

Dip Dizisi Günay Kim? Lale Mansur

Dip dizisi oyuncu kadrosunda Günay karakterine hayat veren Lale Mansur 1956 yılında dünyaya gelmiştir. Oyunculuk eğitimini Almanya’da alan Mansur 40 yıldır profesyonel olarak oyunculuk yapıyor. Rol aldığı başlıca diziler; Kavak Yelleri, Hatırla Sevgili, Bir Ömür Yetmez ve Beni Böyle Sev. Şimdilerde Dip dizisi oyuncu kadrosunda yer alan Lale Mansur’a başarılar dileriz.

Dip Dizisi Olgun Toker Kim? 

 

Son olarak Hayat Sırları dizisiyle izleyici karşısına çıkan Olgun Toker, 1988 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. Oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezinde almıştır. Şeref Meselesi dizisiyle profesyonel dizi oyunculuğuna başlamış olsa da Hayat Şarkısı dizisiyle adını geniş kitlelere duyurmayı başarmıştır. Kendisine yeni dizisinde başarılar dileriz.

Dip Dizisi Oyuncu Kadrosunu nasıl buldunuz? Neslihan Atagül ve İlker Kaleli uyumu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

 

 

 

 

 

Comments are closed.