Dip Dizisi Uygar Kim? Gerçek Adı, Yaşı


Güncelleme: 3 Nisan 2018 : 02:58
0

PuhuTv’nin F-Çi dizisinden sonra ekrana getirdiği iddialı projesi Dip online yayın hayatına başladı. Dizinin mükemmel bir kadrosu ve sıra dışı bir konusu var. Neslihan Atagül ve İlker Kaleli’nin başrollerini paylaştığı dizide onlara eşlik eden Uygar kim? Dip dizisi Uygar kim işte detaylar…

Dip saat Cuma akşamı 21:00’da Puhu TV’de izleyicisi ile buluştu. İstanbul Emniyetine bağlı olarak intihar girişiminde bulunan kişileri vazgeçirmek ile görevli olan Sahir’in hikayesini konu alan dizi güçlü kadrosu ve senaryosu ile dikkat çekiyor. Dizi muhteşem bir gala ile ilk bölümünü izleyicinin beğenisine sundu. Sahir  sıradan bir günde telefonuna gelen bir ihbarla Bilge’yi bulur. Hayatı sırlarla dolu, gizemli ve esrarengiz bir bilim kadını olan Bilge’yle tanışan Sahir’in o günden itibaren önünde yeni ve tehlikeli bir dünyanın kapıları aralanır. Yönetmen koltuğunda Uygar Kutlu’nun oturduğu Dip dizisinde Neslihan Atagül’ü daha önce hiç görmediğimiz biz rolde izliyoruz.

Dizide dikkat çeken karakterlerden biri de Uygar. Dip dizisi Uygar kim sorusu dizi başladığı andan itibaren en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Şahsına münhasır kişiliğiyle merakları üzerine toplayan Uygar karakterine hayat veren oyuncu Gün Koper’dir.

Gün Koper kim? Gün Koper 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 1.86 boyunda ve 73 kg ağırlığındadır. 2004 yılında başladığı Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden 2008 yılında başarıyla mezun olmuştur. Aşk ve Devrim, Bir Ses Böler Geceyi, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Boynu Bükükler, İftarlık Gazoz ve Ağustos Böcekleri ve Karıncalar gibi projelerde rol almıştır.

18. Uluslararası Altın Koza Film Festivali  ödüllerinden “Umut Veren Genç Erkek Oyuncu” ödülünü ve Uluslararası İzmir Film Festivali ödüllerinde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü almaya hak kazanmıştır.

Kendisine Dip dizisi Uygar rolünde başarılar dileriz.