Diriliş 5.Sezon Dizisi Belli Oldu! Diriliş “Osman’ın Yolu” Ne Zaman Başlayacak


Güncelleme: 7 Eylül 2018 : 21:57
69

Diriliş Ertuğrul 4. sezonu ile fırtınalar estirmeye devam ederken dizinin 5. sezon detayları belli oldu. Kanalın yetkilileri ve yapımcısı Mehmet Bozdağ yeni sezon Diriliş senaryosu ve planlaması için bir araya geldi. 2018-2019 sezonunda farklı bir senaryo ve konuyla ekrana gelmeye devam edecek dizinin ismi Diriliş “Osman’ın Yolu” olacak.


tıkla>>>Diriliş Dizi Kıyafetleri Markaları Takıları<<<tıkla


Dev prodüksiyonu ve muhteşem senaryosuyla tarihi günümüze taşıyan Diriliş Ertuğrul’un devamı niteliğinde ekrana gelecek olan Osman’ın Yolu dizisiyle ilgili detaylar açıklanmaya başladı. Diziyle ilgili en önemli detay Engin Altan Düzyatan hayranlarını oldukça üzecek. Çünkü dizinin 5. sezonunda Engin Altan Düzyatan yer almayacak. Ertuğrul Gazi 5. sezonun sonunda ölecek.

Dizinin konusu Osmanlının kuruluş aşamalarında verilen mücadeleyi ele alacağı için eğer son dakika değişikliği olmazsa dizi  “Osman’ın Yolu” ismiyle ekrana gelecek. Aynı emek ve özenle devam ederse Diriliş Ertuğrul’un devamı niteliğinde olan “Osman’ın Yolu” da aynı ilgi ve heyecanla izlenecektir. Fakat Diriliş Ertuğrul’la özdeşleşen Engin Altan Düzyatan’ın yeni sezonda dizide olamayışı izleyenleri hayal kırıklığına uğratabilir.

Ertuğrul Gazi 4. sezonun sonunda vefat edecek. Ertuğrul Gazi vefat ettikten sonra yerine oğlu Osman Bey gelecek. Osman Bey’in devleti kurmak için uyguladığı fetih politikaları izleyiciye aktarılacak. Aynı etkileyici hikaye ve özenle  ekrana gelirse Osman’ın Yolu‘da kısa sürede seyirciyi atmosferine almayı başaracaktır.

Peki Osman’ın Yolu dizisinde Osman Bey karakterini kim canlandıracak? Osman Bey için hangi ünlü isim düşünülüyor? Açıklanır açıklanmaz sizlerle paylaşacağız. Siz Osman Bey karakterini hangi oyuncunun canlandırmasını istersiniz? Osman Bey hangi  ünlü isim olmalıdır? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Güncelleme: Gelen bilgiler ve kulislerde konuşulan haberlere göre Osman karakterini canlandıran oyuncu Burak Özçivit olacak. Özçivit’e bu soru magazin muhabirleri tarafından soruldu ve Burak Özçivit doğru olduğunu ve genel bir çerçevede anlaşıldığını söyledi. Yeni sezonda Burak Özçivit’i Trt1 ekranlarında göreceğiz.

69 YORUMLAR

  1. Kesinlikle kalbinin temizliğini izleyiciye yansıtan biri olmalı.eger kibirli biri olursa Osmanın yolu boşuna gider

  2. Engin Altan Düzyatan biraz makyajla gençleştirilip Osman Gazi yi oynamalı geçmişte örneği var mesela Battal Gazi nin oğlu babada Cüneyt Arkın oğlu da Engin Altan Düzyatan olmaz ise izleyici kaçabilir.

  3. Fazla Tanınmayan karizmatik biri olmalı. Ses tonu da gür biri olmalı. ünlü kişiler önceki rolleriyle hatırlandığından yeni karakteri oynarken izleyicinin aklına eski rolü gelmekte ve yeni karakter gölgede kalmaktadir

  4. Gundemdeki sacma dizilerden yada mafya filmlerinden bir oyuncu secilirse filmi izlemeye devam etmeyecegimi kesin olarak soyluyorum.adam gibi birini bulsunlarda izlemeye devam edelim.

Comments are closed.