Diriliş Aslıhan ve Turgut Alp Ayrılacak mı? Boşanacaklar mı?


Güncelleme: 15 Mart 2018 : 00:30
1

Diriliş Ertuğrul dizisinde ayrılıklar gelmeye başladı. Bu seferde Turgut Alp ile Aslıhan Hatun arasında anlaşmazlık yaşanmaktadır. Sultan Alaaddin’in fermanı üzere Söğüt ve Domaniç Ertuğrul’a verilmiştir. Ancak bu göç olayı Aslıhan Hatun için hiçte makul gözükmemektedir. Tam da bu anlamda Turgut alp ile ters düşmüşlerdir. Peki bu ayrılık ilerde boşanmaya kadar gidecek mi? Turgut Alp, Aslıhan Hatun’dan ayrılacak mı?

Ertuğrul artık tamamiyler yerleşmek adına Söğüt’e gidip orayı almak istemektedir. bu kararını da alpleri ile paylaşmış ve kabul görmüştür. Ancak Aslıhan Hatun bu işe olumlu bakmamaktadır. Aslıhan Hatun’a göre Alaaddin vefaat etmiş ve onların üzerindeki koruma kalkanı kalkmıştır. Sultanlığa daha da yakın olan Saadettin’in kötü emellerinden korkan Aslıhan Hatun tehlikeleye açık hale gelecekleri Söğüt’e girmek istememektedir.

Bu niyetini Turgut Alp’e ileten Aslıhan Hatun ondan gayet yumuşak bir karşılık almış ve her şeyin iyi olacağını bizzat duymuştur. Ancak Aslıhan rahatlamamıştır. Bu düşüncelerini tekrar Turgut Alp’e ileten Aslıhan bu sefer sert bir karşılık görmüştür. Turgut Alp’e hiçte hoş olmayan sözler söyleyen Aslıhan ona “haddini bil” demiştir. İşte bu söz Turgut Alp için dönüm noktası olmuştur.

Turgut Alp, Aslıhan ile yolları ayırmayı düşünmektedir. Devlete ölümüne bağlı olan turgut Alp özellikle Ertuğrul’un sözünden çıkmayacaktır. Bu anlamda Aslıhan ile Turgut’u kötü günler beklemektedir. Şimdilik bir ayrılıktan söz etmesek de ciddi bir kavga ve ayrılık haberleri gelecektir.

Comments are closed.