Diriliş Bahadır Bey Neden Öldü? Diziden Neden Ayrıldı


Güncelleme: 19 Ocak 2018 : 04:18
2

Diriliş Ertuğrul’un 17 ocak çarşamba akşamı yayınlanan 102.bölümüne Bahadır Bey başta olmak üzere Sancar Bey ve Karaca Hatun’un ölümü damga vurdu. Diriliş Bahadır Bey neden öldü, diziden neden ayrıldı, gerçek tarihte Bahadır Bey nasıl öldürülmüştür soruları izleyenler tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer aldı.


Diriliş Alçiçek Kim? Diriliş Ertuğrul Alçiçek Gerçek Adı Oynadığı Diziler


 Ertuğrul’un kaledeki askerlerin bir kısmını öldürüp Gündüz Alp’i kurtardığını öğrenen Tekfur Ares, kale kapılarının kapatılmasını emretmiş ve Türklerle savaşın başladığını söylemiştir. Ertuğrul Bey Gündüz’ü kurtarıp obaya döner dönmez Karacahisar Kalesini kuşatma planları için beylerle bir toplantı düzenler. Bahadır Bey  toplantı sırasında Ertuğrul’un güvenini kazanmak için mancılık teklifinde bulunmuştur. Bahadır Bey’in fikri Ertuğrul’un hoşuna gider ve Samsa ile birlikte mancınıkları yapmak için görevlendirilir.
Fakat Bahadır’ın asıl amacı Ertuğrul ve Alplerinin yokluğunu fırsat bilip Çavdar Obasında beyliğini ilan etmektir. Planlarını tek tek gerçekleştirmiş ve zulümle Çavdar Obasının başına geçmeyi başarmıştır. Turgut Alp ve Aslıhan Hatun’u da esir almıştır. Tüm bunlardan haberdar olan Ertuğrul Bey, derhal harekete geçer ve Bahadır Beyi Çavdar Obasında haksız yere kan dökmekten o anda infaz eder. Ve Bahadır Bey 102. bölümde senaryo gereği ölerek diziden ayrılır.
Diriliş Bahadır Bey neden öldü diziden neden ayrıldı sorularının yanıtını sizler için paylaştık. Diriliş Ertuğrul dizisinde uzun süredir Bahadır karakterini canlandıran Ertuğrul Postoğlu başarıyla sürdürdüğü rolünden 102. bölümde ayrıldı.

Comments are closed.