Diriliş Bahadır Bey Öldü Mü? Tarihte Bahadır Bey Nasıl Ölmüştür


Güncelleme: 17 Ocak 2018 : 22:40
2

TRT 1 ekranlarında her Çarşamba heyecanla izlenen Diriliş Ertuğrul izleyicileri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Ertuğrul Bey oğlu Gündüzalp’i kurtardıktan sonra Karacahisar Kalesini fethetmek için beylerle toplantı yapmış ve bu toplantı da Bahadır Bey Ertuğrul Bey’in güvenini kazanmak için mancınık teklifinde bulunmuştu. Bu fikir Ertuğrul Bey’in oldukça hoşuna gitmiş ve bir an için Bahadır beye güvenmiştir. Samsa ile birlikte mancılıkları yapan Bahadır beyin asıl amacı Ertuğluk kaleye gittiğinde O’nun ve Turgut Alp’in yokluğundan istifade ederek Çavdar Obasının başına geçmektir. Diriliş Bahadır Bey Öldü Mü?  Ölecek mi?

Bu amacına kısa süreliğine de olsa ulaşan Bahadır Bey Aslıhan hatunu etkisiz hale getirerek obanın başına geçmiştir. Bu hafta da yine Ares ile birlikte Ertuğrul’a tuzak kuran Bahadır Bey’in tuzağını Ertuğrul Bey anlamış ve bu hainliğin cezasını kesmek için Bahadır Bey ile oğlu Sancar Bey’in kellesini alacaktır.

[kirmizitext]Diriliş Ertuğrul Sancar Öldü mü? Gürbey İleri Diziden Ayrıldı mı? Tıklayınız[/kirmizitext]

Bahadır Bey karakterine can veren Ertuğrul Postoğlu senaryo gereği hainliğinin bedelini kellesi ile ödeyerek ölecek ve diziden ayrılacaktır. Bahadır Bey Diriliş Ertuğrul dizisine sezon başında Çavdarların beyi Candar Beyin kardeşi olarak girmişti. 

Tarihte Bahadır Bey kimdir ve nasıl ölmüştür diye merak edenler için araştırdık. Aslında tarihte Bahadır bey diye bir karakter yoktur. Bahadır Bey Diriliş Ertuğrul dizisi için kurgulanmış bir karakterdir. Sizler Bahadır beyin ölümü ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Siz de konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda paylaşınız. Peki Ertuğrul Postoğlu kimdir? Ertuğrul Postoğlu 1959 Malatya doğumludur. Aslında sesiyle tanınan Ertuğrul Postoğlu Kanal D’nin 20 yıllık kurumsal seslendirmesini yapmış, reklamlarında oynamıştır. 2014-2016 yılları arasında Paramparça dizisinde Avukat Yıldırım rolü ile ekranlarda kendisini göstermiştir. Öncesinde ise tiyatro sanatçıcı olarak şehir tiyatrolarında bazı projelerde görev almıştır.

2 YORUMLAR

Comments are closed.