Diriliş Ertuğrul 119. Bölüm Fragmanı ve Analizi-Neler Olacak?


Güncelleme: 17 Mayıs 2018 : 00:19
0

Diriliş Ertuğrul 16 Mayıs 118. bölümüyle ekranlara geldi. Heyecan dolu bir bölümü daha geride bıraktı. Diriliş Ertuğrul sezon sonuna yaklaşırken heyecan dolu sahneleriyle yeni bölümde neler olacak? Diriliş Ertuğrul 119. Bölüm Fragmanı ve Analizi-Neler Olacak?

Halime Hatun’un ölümünden sonra Osman’a bire süt anne gerekmektedir.  Ertuğrul eşi Halime Hatun’u toprağa verdikten sonra yalnız kalmak istemiş ve ormana doğru ilerlemiştir. Ormanda oğlunu kaybetmiş Sugay Hatun’u bulmuştur. Osman’a süt anne bulanamadığı için sıkıntıda olan Ertuğrul bu şekilde büyük bir sorunu da halletmiştir.

Sugay Hatun’u ikna eden Ertuğrul onu obaya götürmüştür. Diğer yandan ise Noyan Ahmet ve Tekfur Kritos’u öldürmüştür. Ertuğrul Ahmet’in ölümünden sonra çok üzülmüştür.  Almıla Noyan’la beraber öldürdüğü Tekfur’un kellesini Ertuğrul’a getirip onun güvenini sağlamayı bir nebzede olsa başarmıştır. Ancak Günalp Almıla ve adamlarından şüphelenmektedir.

[kirmizitext]Diriliş Ertuğrul Kaledar Günalp Öldü mü Ölecek mi? Engin Öztürk Diziden Ayrılıyor mu? için tıklayınız[/kirmizitext]

Şüphelerini doğrulamak içim Almıla’nın tabakhanesine giden Günalp orada şüphelerini haklı çıkaracak ayrıntılarla karşılaşır. Örneğin kullandıkları bir yayın moğol yayı olduğunu anlar. Günalp’in kendilerinden şüphelendiğini anlayan Almıla ve diğerleri onu öldürmek için harekete geçerler.

O sırada Ertuğrul ve Noyan yolculuk etmektedirler. Dinlendikleri sırada saldırıya uğrarlar. Ertuğrul Noyan’ın canını kurtarır. Ertuğrul’un bu hareketi sonrası Noyan ilerleyen bölümlerde safmı değiştirecek? Ertuğrul ve Noyan yolculukları nerede bitecek? Hepsi ve daha fazlası çok yakında burada. Takipte kalın.