Diriliş Ertuğrul 13 Aralıkta Var mı yok mu? 99. Bölüm Neden Yayınlanmıyor


Güncelleme: 13 Aralık 2017 : 16:20
0

Trt 1 ekranlarının reyting rekortmeni olan ve yerini kimseye kaptırmayan Diriliş Ertuğrul 13 Aralık 99. Bölümü ile ekranlara gelmesi bekleniyordu. Fakat Diriliş 13 Aralıkta yayında olmayacak. Reytinglerde üst sıralardan hiç aşağı inmeyen Diriliş Ertuğrul 99. bölümü neden yayınlanmıyor, 13 aralıkta neden yok ayrıntılar haberimizde. 13 Aralıkta trt 1 de ekranların başında Diriliş Ertuğrul’u yayında göremeyen seyirciler heyecanla 99.bölümün neden  yayınlamadığını, Diriliş’in 13 Aralık neden yayın akışından kaldırıldığını merak etti. Sizler için araştırma yapan dizihaberci.com ailesi olarak haberimizi yayınlıyoruz.


Diriliş 5. Sezon Dizisi Belli Oldu! Diriliş “Osman’ın Yolu” Ne Zaman Başlayacak<<< tıklayınız


Diriliş Ertuğrul’da 98.bölümü ile herkesi heyecanlandırmıştı. Ertuğrul Karacahisar Kalesini almak için hazırlıklarını tamamlamaya niyet etmiş ve düğün sabahı kaleyi almaya karar vermişti. Fakat işler yolunda gitmedi.Esma Hatun ve Turgut Alp Emir Saadettin tarafından çok üzücü bir şekilde zehirlenmişti. Dizi severleri korkutan bu sahne neyse ki kısa sürede bulunan panzehir ile gerçekleşmedi.

Ertuğrul ise kimin zehirleyebileceği konusunda oldukça düşünceliydi. Aklında olan isimler le ilgili yavaş yavaş plan yapmaya başladı. Emir Saadettin ise amacına ulaşamamış olması onu başka hangi planlara doğru itecek? Bu durum karşısında Bahadır Bey in ne yapacak? , Turgut ve Aslıhan gerçekten kurtulabilecek mi? bu soruların cevabı için 99.bölüm yayınlanması gerekiyordu. Fakat Diriliş 13 Arlıkta yayınlanmayıp  yayın hayatına ara vermeye karar verdi. Peki neden?

Çekimlerini Riva da yapan Diriliş Ertuğrul’un çekim platosunda 4.30 sularında çıkan yangın çıktı. Dizide bulunan kostümlerin bulunduğu yerin yanması sonucu dizi çekimlerine ara vermek zorunda kalındı. Yangın kısa sürede söndürülmüş olsa da set az da olsa etkilendi. Can kaybına sebep olmayan yangın kısa sürede söndürülmüş olması sevindirici haber iken Diriliş yayın akışından bir hafta ara vermesi sevenlerini üzdü. Yeni bölüm 20 Aralık Çarşamba sizlerle olacak.


Sadettin Köpek Ölecek mi? Tarihte Nasıl Ölmüştür?<<<tıklayınız


Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm Fragmanı (Güncellencektir)