Diriliş Ertuğrul 2018-2019 Final Tarihi Belli Oldu mu? Ne Zaman Bitecek?


Güncelleme: 13 Mart 2018 : 22:35
7

Türk televizyon tarihinde en çok izlenen diziler arasına girmeyi başaran Diriliş Ertuğrul Çarşamba günlerinin zirve dizilerinden birisi. Tarih ve aksiyon türünde ekranlara gelen Diriliş Ertuğrul’un ne zaman final yapıp ekranlara veda edeceği merak ediliyor. Diriliş dizi ile ilgili hazırladığımız bu yazımız dizinin ne zaman final yapacağı ile ilgili bilgiler, tahminler ve yorumlar içermektedir.

Diriliş Ertuğrul bildiğiniz gibi 2014 yılında birinci sezonu ile ekranlara gelmiş ve o tarihten bu zamana reytinglerdeki başarısını kaybetmeden devam ettirmiştir. Dizi genel itibari Ertuğrul Gazi’nin 400 çadırlık obasına yurt bulmak için çıktığı zorlu mücadeleyi ekrana yansıtmaktadır.

Dizi 3 sezonu geride bırakmış ve 2017-2018 için 4. sezonuna başlamıştır. Dizinin 4. sezonu diğer sezonlarda olduğu gibi Haziran ayında bitecek. Peki bu bitiş sezon finali mi olacak? Şunları söylemekte yarar var; Sosyal medyada ve bazı kulis bilgilerine göre dizinin 4. sezonu finalinde Ertuğrul ölecek. Dizi de bu şekilde Diriliş Ertuğrul serisini sonlandırmış olacak. Peki sonra?

Sonrası ise şu şekilde devam edecek. Yine aynı konseptte yeni bir Trt dizisi ekranlara gelecek. Aldığımız bilgilere göre Diriliş Osman’ın Yolu ismi ile ekranlara gelecek dizi ile ilgili bilgileri BURADAN okuyabilirsiniz. Kısaca Diriliş Ertuğrul’un bu sezon hikaye olarak bitmesi bekleniyor. Önümüzdeki sene yeni bir isim ve hikaye ile tekrar TRT1 ekranlarında olacaktır. Son değişiklikler için dizihaberci.com’u takip etmeye devam edin.

[mavitext]Diriliş Osman’ın Yolu Oyuncu Kadrosu? Tüm Karakterler Ve Rolleri içn Tıklayınız[/mavitext]

7 YORUMLAR

  1. Ertugrul bey hayatta ölmez tarihte 93 yasinda vefat ediyor.
    ve dirilis ertugrulsuz bir hayat düsünemiyorumn final olursa ben mahvolurum

  2. final olmasin
    final olmasin
    final olmasin
    FINAL OLMASIN
    FINAL OLMASIN
    FINAL OLMASIN
    FIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLL
    OLMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
    FINAL OLMASIN

  3. NE DEMEK FINAL OLACAK DIRILIS BIZIM GÖNÜLLERIMIZI FETH ETMIS ONSUZ OLMAZ OLAMAZZZ SIZI UYARIYORUM

  4. hyiir dirilis ertugrul biterse ben ölürüm osman gazi dizisi asla dirilis ertugrul kadar reyting almayacak imdide derim bunu size.
    osman gazi dizisi cekecekseniz cekin lakin dirilis ertugrul u bitirmeyin ben onsuz yasayamam

Comments are closed.