Diriliş Ertuğrul 25 Nisan Neden Yok? Neden Yayınlanmıyor?


Güncelleme: 25 Nisan 2018 : 02:23
0

Diriliş Ertuğrul seyircisini üzen haber geldi! Günlerdir Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Neden yayınlanmadı sorularına yanıt arayanlar için açıklama geldi. Diriliş Ertuğrul 25 nisan çarşamba yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkmayacak. Peki Diriliş Ertuğrul 25 Nisan çarşamba neden yok neden yayınlanmıyor? Yeni bölüm ne zaman?

Dizi severler rutin olarak her bölüm sonunda Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölüm tanıtımının yayınlanmasını bekledi. Fakat dizinin fragmanı yayınlanmadı. Bunun üzerine Diriliş Ertuğrul var mı yok mu, neden yok neden yayınlanmıyor soruları yoğun olarak gelmeye devam etti. Sorular üzerine Diriliş Ertuğrul dizisi resmi hesabından açıklamada bulundu. Dizinin teknik nedenlerden dolayı çekimlerin yetişmediğini ve bu hafta yeni bölümün yayınlanmayacağını duyurdu.

Diriliş Ertuğrul instagram resmi hesabından yapılan açıklama şöyle; “Diriliş Ertuğrul’da yeni dönem başlıyor. Yeni dönemle ilgili yaptığımız dekor ve prodüksiyon çalışmaları nedeniyle yayınımıza ara veriyoruz. Büyük sürprizlerle dolu, nefesleri kesecek yeni bölümüyle Diriliş Ertuğrul 2 Mayıs çarşamba saat 20.00’de  Trt 1’de.”

Dizinin 12 haftanın sonunda tekrar zirveyi yerleşmesinin ardından böyle bir karar alması oldukça yanlış oldu. Özellikle heyecanın arttığı izleyiciyi çekmeyi tekrar başardığı şu dönemde dizinin yeni bölümünün yayınlanması gerekirdi. Kanalın bu tutumu izleyicinin de tepkisini aldı. Yapımcı, dizinin yükselişe geçtiği bir haftada aldığı bu kararla kendi ayağını sıktı diyebiliriz.

Diğer taraftan  yapılan açıklamalarda yeni bir dönemin başladığı çekim yerinin, mekanının ve dekorlarının değişeceği belirtilmiş bu nedenle dizinin çekimlerinde aksaklıklar olduğu söyleniyor. Dönem dizisi olduğu için her şey teferruat gerektiriyor.


Diriliş 5.Sezon Dizisi Belli Oldu! Diriliş “Osman’ın Yolu” Ne Zaman Başlayacak


Diriliş Ertuğrul 25 nisan çarşamba yeni bölüm neden yok neden yayınlanmıyor sorularını sizler için yanıtladık. Sizler de konuyla ilgili düşüncelerinizi ve tepkilerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.