Diriliş Ertuğrul 31 Ocak Var Mı Yok Mu? Ne Zaman Yayınlanacak?


Güncelleme: 31 Ocak 2018 : 20:29
1

 

Trt1 in en sevilen tarih ve aksiyon dizisi Diriliş Ertuğrul tüm hızıyla giderken, dizinin özetinin ekranlara gelmemesi akıllarda dizinin yayınlanıp yayınlanmayacak konusunu akıllara getirdi. 31 Ocak Çarşamba günü özeti başlamadı. Trt1 i açanlar seninle 50 yıl programı ile karşılaştı. Diriliş Ertuğrul 31 Ocak Diriliş Neden Yok? Ne Zaman Yayınlanacak?

Trt1 açan dizinin fanları “Seninle 50 Yıl” programını göründe Diriliş’in yayınlanmayacağını düşündüler. Ancak dizimiz programdan sonra başlayacak. Kısa bir özetinin ardından Diriliş Ertuğrul yeni bölümü ile ekranlarda olacak. İsterseniz dizinin son bölümünde neler yaşanmıştı bir hatırlayalım.

Diriliş Ertuğrul’un son bölümünde Bahadır ve tayfasının kılıçtan geçiren Ertuğrul Ares’i elinden kaçırmıştır. Ares kendisini ölü olarak gösterip kaleden çıkmayı başarmıştır. Ares kaleden kaçarak Bilecik Tekfuruna gitmeye çalışmaktadır. Atsız ise Ares’i peşine takılmış onu daha fazla uzaklaşmadan öldürmek istemektedir. Ertuğrul ise Fethullah ettiği Karacahisar kalesinin yönetimi ile ilgili önemli adımlar atmaktadır.

Comments are closed.