Diriliş Ertuğrul Almıla Hatun Kimdir? Tarihte Var mı?


Güncelleme: 3 Mayıs 2018 : 09:45
4

Diriliş aksiyon dolu bölümleriyle devam ederken diziye yeni karakterler de dahil olmaya devam ediyor. Dizinin 2 Mayıs 2018 Çarşamba günü yayınlanan bölümünde yeni bir karakter göründü.

Özellikle Saadetttin’in ölümünden sonra kurgu gereği Ertuğrul’un karşısına yeni düşmanlar gerekmektedir. Diziye dahil olan karakter de Ertuğrul ile uğraşacak bir tiptir. Pazarda hır gür çıkaran avcı kadın hanlı pazarın hamisini istemiştir.

Almıla hatun ve kardeşleri yörenin en iyi avcılarındandır. Kendisini Ertuğrul’a tanıtan Almıla hatun pazardaki satıcının sattığı kötü malları Ertuğrul’a şikayet etmiştir. İşin doğru yapılmadığını Ertuğrul’a anlatan Almıla Hatun satıcıyı kötülemiştir. İşin nasıl yapılması gerektiğini de anlatmıştır.

Bu şekilde kendisini Ertuğrul’a sevdiren ve tanıtan Almıla’nın asıl niyeti kötüdür. Ertuğrul’dan pazarda yer isteyen Almıla hatun işlerini büyültmek için burayı seçmiştir. Meşe palamutlarının olduğu yerde tabakhane kuracak olan Almıla ayrıca kuracakları tabakhanede iş isteyenlere işte verecektir. Aynı zamanda birde tezgah isteyen Almıla hatunun istediğini Ertuğrul’dan ona verir.

[mavitext]Diriliş Eynece Kim? Almılanın Kardeşi Eynece Gerçek Adı Oynadığı Diziler için tıklayınız[/mavitext]

Peki gerçekte Almıla hatun kimdir? Gerçek amacı nedir? Yanındakilerin bakışından hiçte iyi niyetli olmadıkları bellidir. Başka bir güç tarafından Ertuğrul’un pazarına yerleştirilmiş ajan gibidirler. Almıla Hatun Selçuklu düşmanı bir kadın savaşçıdır.

Almıla Hatun’u canlandıran oyuncu Gönül Nagiyeva’dır. Gönül Nagiyeva, 1982 yılında Azerbaycan’ın Bakü’de doğdu. Kariyerine Azerbaycan’ın en büyük televizyon şirketlerinden Azad Azerbaycan TV’de televizyon sunucusu olarak başladı. Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Kamu Yönetimi Akademisi’ni bitirdi, farklı alanlarda çalıştı, ancak kariyerine oyunculuk yaparak devam etmeye karar verdi. Moskova, Rusya’da Stanislavski sistemini ve Stella Adler yöntemini inceledi. 2016 yılında İstanbul’a taşındı ve orada eğitimine devam etti.

[mavitext]Diriliş Ertuğrul Avcılar Kimdir? Gerçek Tarihte Hangi Toplulukturlar? için tıklayınız[/mavitext]

Eğitim çalışmalarının yanı sıra “yıldızlarla dans etmek” ve “Fort Boyard” adlı popüler televizyon programında oldukça tanındı. Oradan, “Aramızda” isimli bir sitcom dizisinde başrol oynadı. Oyunculuk kariyerini hızlı çıktı. Birkaç TV dizisinde ve film projelerinde başrol aldı. 2014 yılında “Terk Edilmiş” adlı bir Türk drama filminde başrol oynadı. 2016 yılında Korhan Uğur’un komedi filmi “Kidnapper” da oynadı.

[kirmizitext]Diriliş Halime Hatun Öldü Mü? Ölecek Mi? Diziden Ayrılacak Mı? için tıklayınız[/kirmizitext]

2017 yılında, Ege denizinde Yunanistan’a kaçan Suriyeli mültecilerin yaşadığı kötü durumun dünya çapında övgüler yağdırdığı “yüzmeyi öğrenme” adlı kısa filmde başrol oynadı. Film, KisaKes Film Festivali’nde Prodüksiyon Destek Ödülü kazandı ve 18’inci Uluslararası İzmir Film Festivali’nde En İyi Kurgu kategorisinde gösterildi. Birçok dil bilen  Gönül, ana dili Azerice, Rusça ve Türkçe bilmesinin yanı sıra, ileri düzeyde İngilizce ve Farsça’yı ise başlangıç ​​seviyesinde bilmektedir.

Comments are closed.