Diriliş Ertuğrul Ataç kimdir? Gerçek adı oynadığı diziler?


Güncelleme: 25 Eylül 2018 : 19:04
1

Geçtiğimiz sezonun reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul yeni sezon hazırlıklarını tamamladı gibi. Dizi 5. Sezon bölümlerinde yeni karakterler ve yeni hikaye ile evlerimize konuk olacak. Dizide yeni sezonda Ataç isminde bir karakter dahil oldu. Ataç kimdir yaşı mesleği oynadığı diziler gibi bilgiler yazımızın devamında.

Ateş karakteri dizide Ertuğrul’un Yakın arkadaşlarından birisi olacak Kılıç kullanılması ile ünlü olan Ataç dizide yan karakter olarak karşımıza çıkacak. Ateş karakteri için düşünen oyuncu ise Armağan Oğuz. Armağan Oğuz Ataç rolü için kılıç kullanma teknikleri ve sanatları ile ilgili uzmanlardan ders almakta. Peki Armağan Oğuz kimdir yakından tanıyalım.

Armağan Oğuz 1984 yılında İstanbul’da doğmuştur 2000’de başladığı Lise eğitimini 2004’te tamamlanmış ve akabinde Mimar Sinan Üniversitesi’nde istatistik eğitimi almıştır. 2008 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra Best Model Of The World yarışmasına katılan Armağan Oğuz yarışmayı 2. Olarak bitirmiştir.

Daha sonra Amerika’ya yerleşen Armağan Oğuz Amerika’nın New York eyaletinde New York film Akademi de sinema oyunculuk eğitimi almıştır. aynı zamanda modellik de yapan Armağan diğer yanından oyunculuk yeteneklerini geliştirmeye devam etmiştir. Amerika’daki eğitimini Hollywood film akademisinde tamamlayan yakışıklı oyuncu 2012’de Türkiye’ye dönüş yapmıştır.

Türkiye’de oynadığı ilk dizi ise Ah Neriman isimli yapım olmuştur. Bu yapımda Selim karakterini canlandıran oyuncu bir dönem Yasemin Allen ile birliktelik yaşamıştır. Alper Çağlar’ın yönettiği dağ 2 filminde rol alan ünlü oyuncu Türkiye’deki kariyerine devam etmektedir.

Comments are closed.