Diriliş Ertuğrul Gıyaseddin Kim?


Güncelleme: 27 Şubat 2018 : 18:07
2

Diriliş Ertuğrul yeni bölümüyle izleyenleri ekrana kilitlerken diziye yeni kattığı oyuncularla da izleyenleri heyecanlandırmayı başarıyor. Diriliş Ertuğrul Gıyaseddin kim sorusu dizi severler tarafından oldukça merak edildi. Diriliş Ertuğrul 105. bölümde Ares’in Ertuğrul’u öldürmek için düzenlediği kumpas nefes kesen bir mücadelenin sonucunda Ertuğrul Beyin zaferiyle sonuçlanmıştır.

[kirmizitext]Diriliş Ertuğrul Yakup Bey Kimdir? Karakter Analizi-Gerçek Adı [/kirmizitext]

Diğer taraftan Diriliş Ertuğrul son bölümde Saadettin Köpek, Sultan Alaaddin’e sahte suikast düzenler ve hazırladığı zehirli ok Sultanın yanında yer alan  emirine gelir. Saadettin’in hazırladı sahte suikast sonucunda Sultan Alaaddin kendisine bu hainliği düzenleyenin Nizamettin olduğunu düşündü ve “İki Kılıç bir kına sığmaz, Nizamettin. Bu devletin tek kılıcı benim. Hükümde benimdir, kudret de benimdir” sözlerinin ardından Nizamettin’i zindana attırır.

Emir acılar içinde can verirken denk geldi. Sultan Alaaddin’in dikkatini kendi üzerinden atak için uyguladığı sahte suikast soncunda amacına ulaştı. Dizinin final sahnesinde Ertuğrul tekfur Ares’i Sultan Alaaddin’in emrine götürür. Bu arada Kale içindeki kadın casusun kim olduğu da ortaya çıkmıştır. Dizide heyecan tüm hızıyla devam ederken kalenin içindeki hainin Artuk Beyin eşi Maria olduğu ortaya anlaşıldı. Kale içindeki bütün bilgileri Titan ve adamına bildiren kişinin  Maria olması izleyenleri oldukça şaşırttı. Öte yandan dizide adı sık sık geçen Diriliş Ertuğrul Gıyaseddin kim sorusu izleyenler tarafından yanıt bekliyor.

[kirmizitext]Diriliş Ertuğrul Yakup Bey Kimdir? Karakter Analizi-Gerçek Adı [/kirmizitext]

Yeni bölümde Ertuğrul Bey, Sultan Saadettin’in huzurunda saray içinde bir hain olduğu düşüncesini Sultan’la paylaşır. Sultan’ın kimden şüphelendiğini  olduğunu sorması üzerine Sadettin’in ismini verir. Saadettin’in yeni planı ne olacak? Emir Nizamettin’in suçsuzluğu ortaya çıkacak mı? Diriliş Ertuğrul Maria gerçekten hain mi? Diriliş Ertuğrul Gıyaseddin kim? İ

Diriliş Ertuğrul dizisine yeni bölümlerde dahil olan Gıyaseddin Keyhüsrev rolünü genç oyuncu Burak Dakak canlandırıyor. Dizide uzun süredir adını duyduğumuz Gıyaseddin Keyhüsrev kim? Gerçek tarihte 2. Gıyaseddin Keyhüsrev olarak ta bilinen Gıyaseddin Keyhüsrev ne zaman yaşamı ve ne zaman ölmüştür.

Comments are closed.