Diriliş Ertuğrul Halime’den Sonra Yeni Kadın Başrol Belli Oldu! İşte O İsim


Güncelleme: 8 Mayıs 2018 : 21:13
0

Tarih konusuyla dikkat çeken Diriliş Ertuğrul dizisinde geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Halime Hatunun ölümüyle dizide önemli bir boşluk oluştu. Dizinin senaristi ve yapımcısı bu boşluğu kapatmak için derhal yeni yeni kadın başrol arayışına başladı. Yapılan araştırmalar ve oyuncu seçmeleri sonucunda Diriliş Ertuğrul Halime’den sonra kadın başrol oyuncusu belli oldu! İşte merakla beklenen o isim…

Halime hatunun ölümü dizide dengeleri değiştirdiği kadar izleyicinin de tepkisine yol açtı. Gerçek tarihle bağdaştırılan dizide Halime Hatunun gerçek tarihle uyuşmayan bir zaman diliminde ölmesi herkes tarafından yadırgandı. Mehmet Bozdağ bu konuda eleştiri yağmuruna tutuldu. Özellikle Osman Gazi’nin doğduğu günün,Halime hatunun ölümüyle yasa dönüşmesi  tepkileri daha da artırdı.

Final için adım adım ilerleyen dizide son bölümlerde Yen’i karakterlerle dizinin heyecanı diri tutulmaya çalışılıyor. Diziye ilerleyen bölümlerde dahil olacak kadın başrol oyuncusu açıklandı. Diriliş Ertuğrul dizisinde gelecek bölümlerde izleyici karşısına çıkacak ve Halime Hatunun yerini alacak olan o isim, genç oyuncu Oya Unustası.

Diziye kaçıncı bölümde dahil olacağı henüz açıklanmadı fakat final tarihine az bir zaman kaldığı için en kısa zamanda izleyici karşısına çıkması planlanıyor. Diriliş Ertuğrul Halime’den sonra yerine gelen kadın başrol oyuncusu Oya Unustası kim?

Son olarak Masum Değiliz dizisinde izlediğimiz başarılı oyuncu 1988 tarihinde İzmir’de Dünyaya gelmiştir. Aslen İzmir,Buca’ olan oyuncunun anne tarafı Selanik göçmeni, baba tarafı ise Bulgaristan göçmenidir. 4 kardeşten 3. olanıdır. Sanata olan ilgisi bu yönde eğitim almasına sebep olmuştur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Flüt Bölümünden mezun olmuştur.

Akabinde oyunculuğa olan ilgisi artmış ve Ayla Algan’dan oyunculuk ve sahne sanatları dersleri almaya başlamıştır. 
Düzgün fiziği ve kusursuz güzelliği ile dikkat çeken Oya Unustası 1.73 boyunda ve 50 kilo ağırlığındadır. Mıss Turkey Güzellik yarışmasında ilk 20’ye giren finalistlerden olmayı başarmış fakat dereceye girememiştir.

Şimdilerde ekranların Reyting rekortmeni dizisinde rol almaya hazırlanan Oya Unustası oyunculuk kariyer için önemli bir adım atacak.