Diriliş Ertuğrul Komutan Ares Öldü Mü? Diziden Ayrıldı Mı?


Güncelleme: 28 Şubat 2018 : 22:25
4

Diriliş Ertuğrul dizisinde Komutan Ares karakterini canlandıran Cemal Hünal diziden ayrıldı mı? Cemal Hünal diziden neden ayrıldı? TRT 1 ekranlarının en çok sevilen ve izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul‘da yeni sezon öncesinde bazı oyuncuların diziden ayrıldığı iddia edildi. Tarihi olaylara bağlı kalınarak çekilen dizide oyuncular ne kadar çok sevilse de gerçekliği bozmamak adına diziden ayrılıyor. Dizinin son bölümünde Karacahisar kalesine baskın yapan Ertuğrul ve alpleri Ares ve tekfurlarıyla çatışır ve kaleyi ele geçirir. Büyün bir bozguna uğrayan Ares ölecek mi? Diriliş Ertuğrul Ares ölecek m?

[kirmizitext]Diriliş Ertuğrul Hayme Ana Diziden Ayrılacak mı? <tıklayınız[/kirmizitext]

Diriliş Ertuğrul dizisine 3. sezonun sonlarına doğru katılan ve Komutan Ares rolüyle büyük beğeni toplayan Cemal Hünal, Diriliş Ertuğrul dizisinin 4. sezonunda diziden ayrılacağı söylenmişti. Cemal Hünal, böylelikle dizideki macerasıda bitmiş oldu.  Cemal Hünal’ın dizide yer almayışı hayranlarını ve Diriliş Ertuğrul dizisi severleri mutlu etmiş olsa da ünlü oyuncu Diriliş Ertuğrul dizisinde yer almayacak. Ancak başka projelerde karşımıza çıkabilir. Dizide Ertuğrul ihanetler ile çevrelendiğini öğrenmiş ve ertelenen Karacahisar kalesinin fethini hızlandırmıştır. Bu süre zarfında hem obadaki hem de Ares’in ihanetlerini öğrenmiş ve fetih için emri vermişti.

Diriliş Ertuğrul dizisinde 2 sezondur izlediğimiz Ares hakkında en çok merak edilen konu Diriliş Ares ölecek mi oldu. Diriliş Ertuğrul yeni sezona kayıplar ve yeni gelen oyuncularla birlikte başlıyor. Ertuğrul Bey dönemini en ince ayrıntısına kadar anlatan ve tarihi izleyicilerine adeta yaşatan dizi Komutan Ares olmadan yoluna ne zaman devam edecek. Gerçeği yansıtan oyunculuğuyla dikkat çeken Diriliş Ares ölecek mi? 

Ares Ertuğrul tarafında ele geçirilir ve Sultanın huzurunda her şeyi itiraf etmek için saraya götürülür. Ares orada her şeyi ve Saadettin’in yaptıklarını anlatır. Bu süre zarfında Ertuğrul tarafından da serbets bırakılma taahhütü almıştır. Ertuğrul sözünde durur ve Ares’i serbest bırakır. Ares o gece rüyasında manevi vir mesajla uyarılır. Ertesi günü Ertuğrul tarafından Saadettinin gönderdiği adamların elinden kurtarılırı. Bundan da etkilenen Ares müslüman olmuştur.

Ertuğrul’un yoldaşı olan Ares, onunla sultanın yanına, onu uyarmak için yola koyulur. Ancak saadettin ve iş ortakları rahat durmaz, Ertuğrul’u tutuklatmak için sultanda mektup yazarlar. mektubu okuyan sultan ise hemen ertuğrul’un tutuklanması için emir verir. Ares ve Ertuğrul, rehin alınırlar. Oradan kaçarken çatışma anında Ares, yeni adı ile Ahmed aldığı kılıç darbeleri sonucu ruhunu bir müslüman olarak teslim edecektir. Son nefesinde Ertuğrul’a ölümlerin en güzeli ile gidiyorum demesi izleyenlerin boğazına düğümlenmiştir. Ancak Ertuğrul yeni edindiği kardeşini hemen kaybedecek değildir. Hemen onun yaralarını sarar ve onu alplere emanet edip Sultanın yanına gider. Ares şimdilik ölmeyecek ve Ertuğrul ile daha çok zaferlere imza atacaktır.

Komutan Ares Kimdir? (Cemal Hünal Kimdir?)

1976 doğumlu olan oyuncu liseyi Fransız lisesinde okumasının ardından yurt dışında üniversite eğitimi almıştır. Ulak filmi ile ilk sinema deneyimini yaşayan oyuncunun esas tanınırlığı Issız Adam isimli filmi sayesinde olmuştur.

Leyla ile Mecnun, Kış Masalı, Romantik Komedi, Muhteşem Yüzyıl, Mahmut ile Meryem gibi yapımlarda da yer almıştır. Yeni sezonda henüz bir projesi olmayan oyuncunun yeni dizisi de belli olduğunda sizinle paylaşacağız. Biz de oyuncuya bundan sonraki dizilerinde başarılar diliyoruz. Diriliş Ares ölecek mi sorusunu sizler için yanıtladık.  Diriliş Ares ölmeli mi diziden ayrılmalı mı Konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

[kirmizitext]Diriliş Ertuğrul 2017-2018 4. Sezon Dizi Seti Nerede? Çekimler Nerede Yapılıyor?<<<tıklayınız[/kirmizitext]

4 YORUMLAR

Comments are closed.