Diriliş Ertuğrul Osman’ın Süt Annesi Kimdir? Oya Unustası Oynadığı Diziler?


Güncelleme: 9 Mayıs 2018 : 21:35
1

Diriliş Ertuğrul sezon finaline giderken yine muhteşem bölümler ve yeni karakterlerle evlerimiz konuk oluyor. Dirilişin 9 Mayıs’da ekranlara gelen 117. bölümünde yeni bir karakter diziye dahil oluyor. Bu isim Osman’ın süt annesi olarak karşımıza çıkacak. Peki Osman’ın süt annesini kim canlandıracak? Detaylar haberimizin devamında.

Oyuncu kadrosunda,; Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Esra Bilgiç, Didem Balçın, Cengiz Coşkun, Hülya Darcan, Serdar Gökhan gibi isimlerin olduğu Diriliş Ertuğrul sezon finaline giderken kadroda bazı değişikliklere gitti. Dizide Halime Hatun karakterini canlandıran Esra Bilgiç diziye veda ederken onun yerine kimin geleceği merak edilmeye başlanmıştı.

Esra Bilgiç’in yerine gelen oyuncu da belli oldu. Diziye Oya Unustası dahil oldu. Oya Unustası genç bir oyuncu. Yeteneği ile göz kamaştıran oyuncu aynı zamanda güzelliği ile de adından söz ettirmeyi başarıyor. Diriliş Ertuğrul dizisinde Osman’ın süt annesi olarak obaya giriş yapacak. İsterseniz kısaca Oya Unustası’nı tanıyalım.

Oya Unustası, aslen İzmir Bucalı’dır ancak 1988 yılında İstanbul’da doğru. Göçmen bir ailenin kızı olan Oya’nın annesi Selanik babası ise Bulgaristan göçmenidir. 4 kardeş olan Unustası, Mimar Sinan Ünvst. Güzel S.D.Konservatuarı Flüt mezunudur. Daha sonra oyunculuk dersleri alan Oya, 2013 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında finalist olmuş ve ilk 20’ye girmiştir.

Güzel oyuncunun daha öne oynadığı dizi ve filmler ise Beyaz Karanfil, Kalbim Ege, Sevdaluk ve İzmir Çetesi gibi projelerde yer almıştır. Peki gerçek tarihte Osman’ın süt annesi varmıydı? Kimdi? Detaylı bilgiler BURADAN öğrenebilirsiniz.

[kirmizitext]Diriliş Ertuğrul Osman’ın Gerçek Tarihte Süt Annesi Var mıydı? Kimdir? için Tıklayınız[/kirmizitext]

 

Comments are closed.