Diriliş Ertuğrul Saadettin Köpek Öldü Mü? Diziden Ayrıldı Mı?


Güncelleme: 15 Şubat 2018 : 00:08
2

Diriliş Ertuğrul Saadettin Köpek ölecek mi, diziden ayrılacak mı? 4. sezonu ile ekrana gelecek olan Diriliş Ertuğrul dizisinde Saadettin Köpek karakterini canlandıran Murat Garipağaoğlu diziye veda mı ediyor? İşte tüm ayrıntılar.

TRT ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölümleri ile 4. sezona bomba bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Heyecan dolu sezon finaliyle izleyenleri ekrana kilitleyen dizinin 106. bölümü yayınlandı. Milyonlar tarafından izlenen dizinin 4. sezonunda çok önemli gelişmeler yaşanacak.

[kirmizitext]Diriliş Ertuğrul Komutan Ares Öldü Mü? Diziden Ayrıldı Mı? [/kirmizitext]

Tüm hain planları ortaya çıkan Saadettin Köpek diziden ayrılacak mı? Saadettin Köpek sonunda ölecek mi? Evet dizinin 4. sezonunda Saadettin Köpek’in ölümüne şahit olacağız. Çünkü önceki bölümlerde Ertuğrul Bey bütün hain planların arkasında Saadettin Köpek’in olduğunu öğrenmiştir ve Köpek ölmeden ne bize ne de obaya rahat yok demiştir.

 

Tarihe bakıldığında Saadettin Köpek’in ölümü ibretlik olmuştur. Dizide aynı şekilde mi olur bilinmez. Kubadabad Sarayı’na davet edilen Saadettin Köpek, eğlence ve ziyafetin doruk noktasına ulaştığı bir anda Hüsameddin Karaca tarafından ani bir hamleyle öldürülmek istenir fakat bu kalkışma başarılı olmaz. Tam o sırada orada bulunan Emir-i Âlem Togan’ın kılıç darbesiyle yere serildi.  Yaralı bir şekilde kaçmaya çalıştı fakat feci şekilde can verdi.

Fakat dizide bu konu nasıl işlenir bilinmiyor. Bizim tahminimiz gerçekçi olması açısından bu bilgiler ışığında bir senaryo gerçekleşecek olması yönünde. Diğer taraftan dizide Ertuğrul Ares’i Sultan’a getirmiş ve saraydaki hain ile ilgili bilgi vermiştir. Saadettin’in hainliğini orada söyleyen Ertuğrul Saadetti’in fişini çekmiştir. Saadettin için yolun sonuna gelinmiştir. Evet Saadettin ölecek mi? Bize göre Saadettin söyleyeceği bir yalan ile bu işten sıyrılacak ve dizide bir müddet daha devam edecektir. Sizlerin tahminlerinizi alalım? Saadettin ölecek mi? Nasıl ölecek? Diriliş Ertuğrul yepyeni bölümleri ile çok yakında Trt ekranlarında. 

 

Comments are closed.