Diriliş Ertuğrul Simko Kimdir? Gerçek Adı, Hayatı, Kariyeri


Güncelleme: 25 Ekim 2017 : 21:07
1

Aksi, acımasız, fevkalade riyakar ve güvenilmez birisi olan Simko kimdir? Diriliş Ertuğrul’da yeni sezonda birbirinden ilginç karakterlerde ekranlara geliyor. Diriliş Ertuğrul Simko Kimdir? Gerçek Adı, Hayatı, Kariyeri.

Diriliş Ertuğrul’un yeni sezon karakterlerinden Simko, ileri seviyede rikayakar, alabildiğine acımasız, aksi, ve asla güvenilmeyecek bir tiptir. Paragöz ve işini iyi bilen birisidir. Esirken aklını kullanarak esir tüccarı olmuş ve daha sonra esir pazarına hakim çok zengin birsi haline gelmiştir. Peki Simko karakterini canlandıran oyuncu kimdir?

Simko karakterini canlandıran oyuncumuz Levent Sülündür. Levent Sülün türk dizi ve sinema oyuncudur. Aynı zamanda seslendirme sanatçısı olarakta bilinen Levent sülün 1975 İstanbul doğumludur. Ayrıca reklam filmlerinde de rol almıştır. Kurtlar Vadisi Pusu, Şehrin Melekleri, Sadece Sen, Gölgedekiler, Günce, Güneşi Beklerken, Laz Vampr Tirakula, sürekli Dizi, Kayıp Aranıyor, Kurşun Bilal gibi projelerde rol almıştır.

Oyunculuk hayatına Çiçek Taksi dizisi ile başlayan oyuncu şuanda Diriliş Ertuğrul dizisinde Simko karakterini canlandırmaktadır. Hayatında işine önem veren ve planlı programlı çalışmayı seven birisidir.


Diriliş Ertuğrul (2017-2018) Diziye Yeni Gelen Oyuncular? 4. Sezon Oyuncu Kadrosu<<<Tıkla


Diriliş Ertuğrul Simko (Levent Sülün) Videosu

 

 

 

Comments are closed.