Diriliş Ertuğrul Ural (Kürşat Alnıaçık) Diziden Neden Ayrıldı? 10 Mayıs


Güncelleme: 3 Mayıs 2017 : 23:31
3

Diriliş Ertuğrul Dizisi TRT 1 ekranlarında yine tüm heyecanı ile devam ediyor. Çavdar Obası Candar Beyin ölümünden sonra bir türlü durulmadı. Ural Bey Aliyar Beyin Çavdar Obasına Bey olmasından sonra adeta çılgına dönmüş ve tekrar bey olmak için elinden gelen her türlü kirli planı yapmıştır.

Sonunda Çavdar Obası içindeki hain beyler ve alpleri ile Aliyar Bey’in Ertuğrul ile Toy yaptığı esnada obaya baskın yapmış obanın hatunlarını rehin almıştır.

Ertuğrul obaya yapılan baskını haber alır almaz Çavdar Obasına yetişmiş ve Ural ve hain alpleri ile cenk etmiştir. Ural kurtulamayacağını anlayınca Halime Hatunu rehin almış ancak Halime Hatun ve Ertuğrul’un kıvraklığı ile başarısız kalmıştır.

Ertuğrul bu hainliği daha fazla cezasız bırakmak istememiş ve diğer tüm hain alplere de ders olması için Ural’ın kellesini gövdesinden ayırarak öldürmüştür.

Ural bey karakterine can veren Kürşat Alnıaçık senaryo gereği dizide Ertuğrul tarafından öldürülerek ayrılmıştır. Ural Beyin ölmesi konusunda siz ne düşünüyorsunuz? Siz de düşüncelerinizi ve yorumlarınızı aşağıda paylaşabilirsiniz.

3 YORUMLAR

Comments are closed.