Dobra Dobra Programı İçeriği Ve Formatı


Güncelleme: 5 Mart 2018 : 15:33
2

Kanal D yeni bir magazin programını ekrana getirmek için hazırlık yapıyor. Yenilenen formatı ve magazin gündeminin en güncel haberlerini izleyiciyle buluşturmaya hazırlanan programın formatı ve içeriği hakkında detaylı bilgiler haberimizin devamında…

Kanal D’nin uzun süredir ekrana getirdiği Magazin D isimli programla benzer içerikte olması beklenen Dobra Dobra yine dünya gündemini meşgul eden en özel ve renkli haberleri izleyiciyle buluşturacak. Şarkıcıdan oyuncusuna kadar attıkları her adım olay olan ünlü isimlerle ilgili dedikoduları ve bomba haberleri ekrana getirecek.

 

Televizyon ekranlarının vazgeçilmezlerinden biri olan magazin programları yıllardır reytinglerini kaybetmeden yoluna devam ediyor. Günümüzde hemen hemen bütün kanalların magazin programları bulunuyor. İnternetin bu yaygın olmadığı yıllarda magazin programları izleyenler için daha değerli durumdaydı. Haftada sadece bir gün ve geç saatlerde ekrana gelirdi. Fakat günümüzde tüm magazinsel olaylar önce sosyal medya ve diğer platformlarda halka indirgendiği için magazin programlarının eski popülerliği maalesef kalmadı. Tüm kanalların magazin programları neredeyse aynı gün ve aynı saatte ekrana geliyor.

Buda magazin programları arasındaki rantı artırdı. Kanallar en çok izlenen magazin programı olabilmek için birbirleriyle yarışıyor. Bu adımlardan biri de Kanal D’den geldi. Kanal D 2018 sezonu için hazırladığı Dobra Dobra isimli magazin programını kısa süre içinde izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Peki Dobra dobra programı  içeriği ve formatı nasıl olacak?

Dobra Dobra programının formatı ana konusu itibariyle klasik magazin  programlarını aratmayacak. Fakat Dobra Dobra programı hafta içi her gün ekrana gelecek ve bir kaç sunucunun günlük magazin haberlerini değerlendirmesini izleyiciyle buluşturacak. Güncel magazinsel haberler tartışılıp gün, değerlendirilip gün yüzüne çıkacak. Star Tv’de Aramızda Kalmasın, Beyaz Tv’de Söylemezsem Olmaz ve Flash Tv’de Bunu Da Konuşmak Lazım tarzında bir program olması bekleniyor.

Dobra Dobra magazin programı hafta içi her gün Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

2 YORUMLAR

Comments are closed.