Dolunay Dizisi 8. Bölüm Fragmanı 22 Ağustosta Neler Olacak


Güncelleme: 15 Ağustos 2017 : 22:04
0

Star Tv’nin sevilen dizisi Dolunay’da bu hafta neler yaşanacak? Dolunay dizisi 8. bölüm tüyoları ve fragmanı ile ilgili tüm merak edilenlere haberimizde yer verdik.

Geçtiğimiz bölüm Ferit’in hastalanması Nazlı’nın ona bakmak için yanında kalması çiftin aralarındaki buzları biraz olsun eritmeye yetmişti. Deniz’in Nazlı’yla olan yakınlığı Ferit’in dikkat çekmiş ve bu durumdan rahatsız olmuştu. Bu hafta yayınlanan bölümde Ferit ve Nazlı epey yakınlaşmış aralarındaki elektriğin farkına varmıştır.

Fakat ayrı dünyaların insanı olmaları ve Nazlı ne kadar doğalsa Ferit’in de bir o kadar kuralcı olması çiftin arasında sürekli sorun çıkmasına sebep olur. Özellikle Nazlı’nın kardeşi Asuman’ın Ferit’in gizli bilgilerini Hakan ve Demet’e vermiş olması aralarındaki en büyük engeldir. Nazlı her an bu gerçeğin ortaya çıkma korkusuyla yaşamaktadır. İkilinin dans etmesi, başbaşa yemeğe gitmesi ve birbirlerine özel anılarını anlatması çiftin iyice yakınlaşmasını sağlar.

Diğer taraftan Hakan ve Demet yine Ferit’i alt etmenin planlarını yapmaktadır. Engin ise Fatoşu bir türlü affetmemektedir. Fakat Fatoş, Engin’in güvenini geri kazanmak için onun çevresinden ayrılmaz. Engin dayanamaz ve Fatoş’a bir şans daha verir. Demet ise eski nişanlısı Ferit’in kalbini geri kazanmak için türlü yollara başvurur.

Nazlı’nın Ferit’ten uzak durmasının nedeni, Asuman’ın Bulut’un velayeti için gerekli bir belgeyi para karşılığında Hakan ve Demet’e vererek Bulut’u onların almasına neden olmasıdır. Bu durumun ortaya çıkması Ferit’in Nazlı’yı tamamen silmesi demektir.

Dolunay dizisi 8 bölüm fragmanı