Dostlar Durağı Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 29 Ekim 2017 : 21:16
0

Dostlar Durağı Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede? Dostlar Durağı ile ilgili bilgileri sitemizden takip edebilirsiniz. Kanal D’nin yeni sezon yapımlarından Dostlar Durağı izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Dostlar Durağı Dizisi senaryosu kadar oyuncuları ile de iddialı olacağa benziyor. Oyuncu kadrosuna sonra dan dahil edilen Çok Güzel Hareketler programından tanıdığımız ünlü isim Ersin Korkut’ta dizinin çekimleri için İstanbul’a taşındı. Daha önce Ali baba ve 7 cüceler filminde yer alan Rus model Irina Ivkina’nın da diziye dahil edildiği belirtiliyor.Diğer bir ünlü isim ise hepimizin hatırlayacağı Yahşi Cazibe dizisin de Simge rolü ile çıkış yakalayan, herkesin beğenisini kazanmış sempatik oyuncu Hande Katipoğlu’dur.

Dostlar Durağı dizisi, Erler Film’in yani Türker İnanoğlu’nun yapımcılığını üstlendiği, baş rollerini  ekranların sevilen ve vazgeçilmez ikilisi olarak görülen Alişan ve Çağla Şikel gibi ünlülerin paylaşacağı Dostlar Durağı Dizisi sezona iddialı bir giriş yapmak için gün sayıyor. Çekimlerine İstanbul da başlanan dizi için İstanbul’un değişik semtlerinde setler kurulacağı, ancak dizi çekimlerinin aksamaması için dizi set yerlerinin şuan için gizli tutulduğu edindiğimiz bilgiler arasında.

Dostlar Durağı Dizisi‘nin yayın tarihi ve diziye dair yeni haberleri sitemizden takip edebilirsiniz…