Dostlar Mahallesi Aykut Kim? Gerçek Adı, Sevgilisi, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 12 Aralık 2017 : 17:19
0

Sımsıcak, samimi ve eğlenceli konusuyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Dostlar Mahallesi zengin oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor. Dizide yakışıklılığı ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Aykut kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Özel hayatı, kariyeri ve dizdeki rolü hakkında tüm merak edilenler haberimizin devamında. Dostlar Mahallesi Aykut kim sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.


Dostlar Mahallesi Dizisi Nerede Çekiliyor? Dostlar Mahallesi Nerededir?


Yayınlandığı döneme damga vuran ve en çok izlenen projelerinden  olan Cennet Mahallesi’ni aratmayacak yeni bir dizi ekran macerasına başlıyor. Dizide Alişan ve Çağla Şikel’in yanında Ersin Korkut, Irina Ivkina, Hande Katipoğlu, Zeynep Eronat, Ulaş Torun, Ceyhun Fersoy, Turan Özdemir ve Buse Varol gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Dizide kendi halinde bir mahallede yaşayan doğal, samimi ve içten insanların birbiriyle olan atışmaları, aşkları ve hayatları konu alınıyor. Dizi ekranlardaki komedi açığını kapatacak ve izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.

Cumartesi akşamları yayınlanan Dostlar Mahallesi  aynı gün aynı saatte Fazilet Hanım ve Kızları, Yeni Gelin, Kalbimdeki Deniz, Kalk Gidelim ve Bahtiyar Ölmez ile reyting mücadelesi veriyor.

Dizide usta isimlerin yanında birbirinden genç oyuncularda yer alıyor. Bu isimlerden bir tanesi de Aykut karakterini canlandıran Metehan Sancaktar kimdir?

Dostlar Mahallesi Aykut Kim? Metehan Sancaktar

Best Model Of Turkey yarışmasında 4. olan Metehan Sancaktar henüz 21 yaşındadır.  İstanbul Bilgi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 1. Sınıfta eğitimine devam etmektedir. Hedefi profesyonel olarak oyunculuk yapmak olan Sancaktar’ın örnek aldığı isim Kıvanç Tatlıtuğ. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılmış ve 100 lira kazanmıştır.