Edho 2017-2018 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak? EDHO Üçüncü Sezon Tarihi


Güncelleme: 27 Şubat 2018 : 23:45
0

Başarılı dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazın yeni sezonu ne zaman başlayacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz üçüncü sezon başlangıç tarihi? EDHO üçüncü sezon ne zaman başlayacak?Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2017-2018 3. Sezon tarihi nedir?

Atv ekranlarının sevilen dizilerinden birisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazın üçüncü sezonu için onay verildikten sonra dizi ile ilgili hazırlıklar da arttırıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, başarılı geçirdiği iki sezonun ardından üçüncü sezonda da bomba gibi bölümlerle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yayınlanmaya başladığı ilk günden beri reyting listelerinde bariz bir üstünlüğü bulunan dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, başarılı giden bir dizi olduğu için final kararı almadı. Genellikle diziler ikinci sezonunda final yaparken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazın üçüncü sezonda da devam etmesi kararı verildi. Bu kararın ardından tatile giren dizi, yeni sezon için hazırlıklarına başladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazın Eylül ayında izleyicileri ile buluşması bekleniyor. Eylül ayının ikinci haftasında başlaması beklenen dizinin yine kendi günü olan Salı gününde izleyicisiyle buluşacağı iddia ediliyor. Sevilen dizi sevilen oyuncu kadrosunun yanı sıra yeni isimlerle de izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yeni sezonu merakla beklenen dizinin çekimleri ise 7 Ağustos Pazartesi günü başlayacağı bildirildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, üçüncü sezonunda da izleyicisini hem ağlatacak hem de güldürecek. Gerilim dolu dakikaların da yaşanacağı dizi, izleyiciyi televizyon karşısına kilitleyecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz çok yakında üçüncü sezonuyla ekranlarda.

[kirmizitext]Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz(EDHO) Güneş Kimdir? Gerçek Adı-Karakter Analizi![/kirmizitext]

https://www.youtube.com/watch?v=rJRomX1Rghs