Edho Ömer Kimi Neden Öldürdü?


Güncelleme: 19 Aralık 2017 : 23:49
3

Atv ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da heyecan hiç bitmiyor. Bu defa da Ömer herkese bir şok yaşatıyor ve birisini öldürdüğünü söylüyor. Herkes Hızır’ın Kaptan Kod adı ile kızını öldüren Nevzat’ı öldürecek diye beklerken Ömer çıkıp birisini öldürdüm diye gelir.

Peki Ömer kimi neden öldürmüştür? Hızır bir devlet yetkilisi olan Nevzat’ı öldürmeye hazırlanırken ailesi ve sevdikleri ile de vedalaşır. Onları Nevzat’ın ölümünden sonrası için garantiye almaya çalışan Hızır hiç beklemediği bir durumla karşılaşır.

Ömer kardeşi Zeynep’i Nevzatîn öldürttüğünü öğrenmiş ve herkesten gizli bir şekilde Nevzat’a ulaşmıştır. Nevzat ta Ömer’den bir tehlike beklemediği için hazırlıksız yakalanır ve Ömer’in hedefi olur. Ömer Nevzat’ı öldürmüştür.

Çünkü Nevzat masadan ayrılan Hızır’ı tekrar masaya döndürmek ya da Hızır’ı bildiklerine karşılık ortadan kaldırma istemiştir. Bunun için de Kaptan kod adı ile bir ekip kurmuş ve planını devreye sokmuştur.

Ancak planlamadığı bir şey olmuş ve Hızır yerine kızı Zeynep’i öldürttürmüştür. Hızır da kızının intkamı için koşarken işin ucunda Nevzat olduğunu öğrenir. Bu bilgiyi sadece Hızır değil oğlu Ömer de öğrenmiştir. Tabi o da kendine göre bir plan yapıp Nevzat’ı öldürmüştür.

Sizce Ömer kimi vurdu? Siz konu ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Siz de konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda paylaşınız.

3 YORUMLAR

  1. Nevzatı öldürdü bence çünkü ceylana ni gün ablamın katilini öğrendiğimde bana silah verir misin demişti

Comments are closed.