Egenin Hamsisi Derya(Buse Meral) Kimdir? Genç Oyuncu Hakkında Bilinmeyenler


Güncelleme: 16 Temmuz 2018 : 09:10
2

TRT 1 ekranlarında 2018 yaz sezonu için yeni bir proje ekranlara gelecek. Projenin oyuncu detayları ortaya çıkmaya başladı. Özellikle dizide genç oyuncuların varlığı dikkatlerden kaçmadı. Bu genç oyunculardan birisi de Buse Meral Okay oldu. Bu yazımızda Ege’nin hamsisi dizisinin genç oyuncusu Buse Meral hakkında detaylar yer alacaktır. Ege’nin Hamsisi dizisinin Derya’sı Buse Meral kimdir?

Yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın yaptığı Egenin Hamsisi dizisi 2018’in yaz sezonuna damga vuracak gibi. Konusu ve kadrosu ile dikkat çeken yapım TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Dizide Derya karakterini canlandıran oyuncumuz Buse Meral dikkat çekmektedir. Buse Meral kimdir?

Bursa Meral sektördeki genç oyunculardan birisidir. Oyuncu hakkında ayrıntılı bilgiler bulunmamakta olup Ege’nin hamsisi dizisi oyuncu için ilk tecrübesi olacaktır. Buse Meral’in yaşı 15’tir. Boyu 165 santimetre olan genç oyuncunun kilosu 45 dir. Kumral saç rengine sahip olan Buse Meral ela gözlü olup Buğday tenlidir.

[kirmizitext]Egenin Hamsisi Dizisi Oyuncu Kadrosu Ve Konusu için tıklayınız[/kirmizitext]

Buse Meral dizide Derya Çınar karakterini canlandırmaktadır. Derya, Melahat’ın kızı, Deniz’in kız kardeşidir. Üniversiteye hazırlanmakta olan Derya, uçarı, aklı beş karış havada genç ve güzel bir kızdır. Kasabaya taşınan Karadeniz’li aileden o da nasibini alacak ve kahkaha dolu sahnelerle bizleri gülme krizine sokacaktır.

Comments are closed.