Elimi Bırakma 12 Ağustos Neler Olacak? 4.Bölüm Özet Fragman Ve Tüyoları


Güncelleme: 6 Ağustos 2018 : 00:29
2

TRT 1 ekranlarında pazar akşamları yayınlanan Elimi Bırakma dizisi reytinglerde yine üst sıralarda yer almaya devam ediyor. Elim Bırakma dizisi 5 Ağustos 3 bölümü bitmesiyle birlikte izleyicilerin aklına 12 Ağustos’ta 4 bölümde neler olacak soruları geldi? 4. Bölüm tüyoları haberimizde.

Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray gözler, Burak Tamdoğan gibi yetenekli oyuncuların dizide yer aldığı Elimi Bırakma konusu itibariyle de izleyicilerin dikkatini çekti. Oldukça iddialı olan Elimi Bırakma 4. Bölümde de ağlata ağlata izleyicileri ekrana kilitledi.

Kardeşi için her şeyden vazgeçip onu aramaya koyulan Azra’nın yolu 3. bölümde Feride hanım da kesişti. Feride hanımla birkaç gün aynı evde yaşayan Azra kimsesi olmadığı düşüncesiyle onu evine alır. Azra’nın iyi yürekliliğini gören Feride hanım ise evde ona oyunlar oynayarak bir nevi onu mülakata tabi tutmuştur.

Bu arada Cenk ise bulaşıkhane de çalışmaya devam eder. Fakat Azmi’nin tuttuğu bir adamla bulaşıkhane de hayat aksiliklerle devam eder. Cenk’in sabrını sınayan Azmi onu bunaltıp işten çıkarmasını ister. Cenk ise bir yandan işteki aksilikleri gidermeye çalışır. Diğer yandan Azra’nın kardeşinin bulunması için elinden geleni yapar.

[kirmizitext]Elimi Bırakma Arda Ölecek mi? Emre Bey Diziden Ayrılacak mı?[/kirmizitext]

Azra yolda gayri ihtiyari avukatla bir araya gelir. Avukattan hayat sigortasından alınan paranın Sumru’ya ödendiğini öğrenir. Hayatı alt üst olan Azra bir de bu yönden vurulmuştur. Sumru’nun karşısına dikilir ve düşündüğü her şeyi bir bir döker.

Sumru ise bir plan peşindedir.Bu plan çerçevesinde Mesut’un kuyusunu kazma ya kararlıdır. Mesut’un yanındaki sekreteri işten çıkararak yerine kendi bulduğu birini koyarak her şeyi öğrenmek için kolları sıvamıştır.

Comments are closed.