Elimi Bırakma Dizisi Çalan Şakılar, Dizi Müziği Jenerik Müziği


Güncelleme: 26 Ağustos 2018 : 23:45
0

Hazırlıklarını 2018’in yaz sezonu dizisi olmak için sürdüren Elimi Bırakma dizisinde şimdiden heyecan yarattı. Trt 1’in izlenme rekorları kıran diğer dizileri gibi Elimi Bırakma dizisi de reytinglerde üst sıralarda yer alacağını düşünüyoruz. Oyuncu kadrosundaki titiz çalışma kadar çalan şarkıların seçimde de kendini gösterdi. Elimi Bırakma dizisi dizi müziği jenerik müziği hakkındaki bilgileri dizihaberci.com farkıyla sitemizde bulabileceksiniz. Elimi Bırakma dizisi çalan şarkılar için sık sık sitemizi ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

Elimi Bırakma dizisi oyuncu kadrosunda bir çok başarılı oyuncu yer alacağı gelen haberler arasına girmişken bunlardan ilki daha önce Börü dizisinde kendini gösteren Serkan Çayoğlu erkek başrol oyuncusu olarak ekranlara gelecek. Elimi Bırakma Dizisi oyuncu kadrosu da alışılagelmişin dışına çıkmayı planlanıyor. Dram dizisi olarak seyirci ile buluşan Elimi Bırakma dizisi modern kül kedisi hikayesi sunacak.

Sadullah Çelenin yönetmen koltuğunda oturduğu miras dizisi için çalışmalar hızla devam ediyor. Kanal d ve Fox tv ekranlarında konu bakımından hemen hemen aynı olan İnsanlık Suçu ve Bir Mucize Olsun dizileri parlak bir gelecek vaadetmedi. Miras konusu etrafında dönüp dolaşan diziler pek tutmadı. Fakat Elimi Bırakma dizisi içinde aynı şey olacak diye bir şey yok. Oyuncu seçimi senaryo uyumu neticesinde Elimi Bırakma dizisinin yaz sezonunda tutacağını düşünüyoruz.

Elimi Bırakma dizisi çalan şarkılarla ilgili bilgileri paylaşmayı henüz erken buluyoruz. Dizinin başlama tarihine yakın sitemizden paylaşımlar yapılacaktır.

[kirmizitext]Elimi Bırakma Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede? <<< Tıklayınız[/kirmizitext]