Elimi Bırakma Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 11 Haziran 2018 : 10:34
0

Serkan Çayoğlu’nun kadrosunda bulunduğu dizi daha yayına başlamadan kendisine izleyici kitlesi oluşturdu bile. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Serkan Çayoğlu’nun dizide rol alıyor olması kanal için büyük avantaj. Peki oyuncu kadrosuyla işini sağlama alan Elimi Bırakma dizisi nerede çekiliyor? Dizi seti nerede? 

İlk isminden de anlaşıldığı gibi bir genç kıza ya da erkeğe kalan mirasla değişen hayatı konu alacak. Şuan yayında olan İnsanlık Suçu ve Servet dizilerine benzer bir senaryo Trt ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Bir Mucize Olsun da aynı senaryoydu fakat dizi düşük reytinglerden dolayı kısa sürede final yapmak zorunda kaldı.

Konusu hepimize tanıdık gelen dizi, senaryoyu zenginleştirir ve oyuncu kadrosuyla aradaki uyumu sağlayabilirse uzun ömürlü olmayı başarır. Aksi takdirde Trt dahi olsa reytingi düşük reklam geliri az bir diziyi yayın akışında bulundurmayacaktır. Elimi Bırakma dizisi oyuncu kadrosu ve konusu dışında nerede çekildiği de çok önemli. Özellikle Serkan Çayoğlu gibi geniş bir fan ve hayran kitlesine sahip bir oyuncunun rol aldığı dizinin nerede çekildiği, set adresi çok merak ediliyor ve araştırılıyor.

Elimi Bırakma dizisi nerede çekiliyor, dizi seti nerede konularını dizi yayınlandığı sürece izleyenler araştıracak. Bu yüzden en doğru en güncel haberlerini en kısa süre içinde sitemizde bulabilirsiniz. Elimi Bırakma dizi çekimleri mayıs ayının sonunda start alacak. Çekimler başlar başlamaz dizinin tam adresini yayınlayacağız.

Şimdilik dizinin kesin olarak İstanbul’da çekileceğini söyleyebiliriz.